5 C
Vaslui
07-dec.-2022

COMUNICAT DE PRESA

- Advertisement -

ANDREI DANIEL

Prim-vicepresedintele si purtatorul de cuvant PP-DD Vaslui anunta cu parere de rau ca Partidul Social Democrat (PSD) incearca prin orice mijloace compromiterea mea ca politician si intarzierea candidaturii mele la Primaria Municipiului Barlad.

Frica acestui partid de schimbare si modernizare a judetului i-a facut sa-l transforme in omul lor de casa chiar pe presedintele partidului PP-DD la nivel Judetean in persoana domnului Viorel Istrate.

Acesta , coordonat de PSD a incercat sa blocheze timp de doua zile plata catre furnizorii de materiale electorale astfel incat sa pierdem startul campaniei. Demascarea acestuia a fost posibila prin intermediul Mandatarului Financiar al partidului si a Secretarului Executiv Judetean Podosu Stelian.

Solicit public in numele membrilor si simpatizantilor PP-DD demisia de onoare a domnului Viorel Istrate .

Partidul Poporului Dan Diaconescu este un partid format din oameni onesti,curati sufleteste,ce nu doresc sa aiba printre ei astfel de persoane cu atat mai putin sa ii conduca si sa ii reprezinte la nivel judetean.

Ca urmare a faptelor domnului Viorel Istrate de a compromite partidul am solicitat secretarului general al partidului la nivel national Liviu Neagu, Doamnei presedinte Simona Man cat si Domnului Dan Diaconescu suspendarea din functia de presedinte si de membru de partid.

DATA                                                     Cu deosebita consideratie

08/05/2012                                            Daniel Andrei

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.