spot_imgspot_img
28-apr.-2024

Comunicat de presa al OF PDL Vaslui

- Advertisement -

Organizatia Judeteanã de Femei a Partidului Democrat Liberal Vaslui sustine opiniile si actiunile propuse de Organizatia de Femei a PDL în comunicatul de presã publicat în 21.01.2012 ca reactie la declaratiile doamnei Rovana Plumb privitoare la implicarea doamnei Maria Bãsescu în viata publicã. Apreciem distinctia si discretia primei doamne a tãrii. „Solicitãm femeilor de la PSD si PNL sã respecte optiunea primei doamne în stat de a nu se implica si a nu fi implicatã, de cãtre altii, în viata politicã. Europarlamentarele de la PSD si PNL ar trebui sã îsi convingã sefii de partid si sotii cã cel mai grav lucru pentru România este înrãutãtirea imaginii tãrii în Uniunea Europeanã. Femeile din PSD si PNL ar trebui sã se opunã sabotãrii credibilitãtii României prin solicitãrile iresponsabile pe care opozitia le face în Parlamentul European. Este de neînteles cum femeile din PSD si PNL solicitã sanctionarea României la nivel european, prin blocarea fondurilor europene, ridicarea dreptului de vot si aplicarea de sanctiuni financiare României. si în acelasi timp sã le spunã protestatarilor cã ei le pot rezolva problemele”, a declarat Sulfina Barbu.

Sustinem totodatã cã dialogul si comunicarea decentã sunt cãi pentru dezamorsarea impasului în care se poate ajunge. Sustinem o întâlnire nationalã a organizatiilor de femei din toate partidele politice parlamentare.

Gica Ursanu,

Presedinte Organizatia Judeteanã de Femei a PDL Vaslui

- Advertisement -
spot_img
Ultimele Știri

13 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.