Concurență acerbă pentru cele 11 posturi la Poliția Locală Vaslui: într-un compartiment sunt și 20 de candidați pe un loc!

LA MARE CAUTARE… Vestea că Poliția Locală Vaslui face angajări a suscitat un interes uriaș în rândul vasluienilor. La data de 16.06.2021, ora 16.30, s-a încheiat perioada de depunere a dosarelor de înscriere la concursurile organizate pentru ocuparea unui număr de 11 funcții publice de polițist local, iar numărul dosarelor depuse este peste așteptări. Potrivit conducerii Poliției Locale Vaslui, în urma centralizării dosarelor depuse de candidați, au rezultat următoarele:

– pentru Compartimentul Sistematizare și Organizare Trafic – 1 post polițist local, clasa I, grad profesional debutant – s-au înscris 9 candidați din care 4 persoane de sex masculin și 5 de sex feminin (9 candidați/post)
– pentru Compartimentul Siguranță Rutieră – 2 posturi polițist local, clasa I, grad profesional debutant – s-au înscris 22 candidați din care 13 persoane de sex masculin și 9 de sex feminin (11 candidați/post)
– pentru Biroul Ordine și Liniște Publică – 1 post polițist localâ, clasa I, grad profesional debutant – s-au înscris 17 candidați din care 13 persoane de sex masculin și 4 de sex feminin (17 candidați/post)
– pentru Biroul Dispecerat, Baze de date – 1 post polițist local, clasa I, grad profesional debutant – s-au înscris 16 candidați din care 7 persoane de sex masculin și 9 de sex feminin (16 candidați/post)
– pentru Compartimentul Activități Comerciale – 1 post polițist local, clasa I, grad profesional debutant – s-au înscris 13 candidați din care 8 persoane de sex masculin și 5 de sex feminin (13 candidați/post)
– pentru Compartimentul Protecția Mediului – 1 post polițist local, clasa I, grad profesional debutant – s-au înscris 20 candidați din care 10 persoane de sex masculin și 10 de sex feminin (20 candidați/post)
– pentru Biroul Ordine și Siguranță Publică – 4 posturi polițist local, clasa III, grad profesional debutant – s-au înscris 30 candidați din care 21 persoane de sex masculin și 9 de sex feminin (7,5 candidați/post)
În cursul zilei de 23.06.2021 se vor afișa rezultatele privind proba de selecție a dosarelor, iar candidații declarați admiși se vor prezenta la proba sportivă, organizată în data de 28.06.2021.
23 COMENTARII

  • Tu ai intelectul la coada porcului…adica la cur, mai pe înțelesul tau.paznicii ăștia trebuie desfiintati.Raileanu di paznic o ajuns polițist comunitar.mai zi ceva, chiar în halul ăsta? Te miri de ce beia ca animalul’ si fura calorifere de la Casa armatei ca sa le duca la fier vechi.daca-i un tigan, de asta.

 1. Pt burtosii si taranii de la politia locala vaslui: esti un paznic borat, cu ceap-n gât fericit c-ai crescut cu vaca la pascut.prostia ta n-are scut cand iti aperi obiectivul transpirat cu ceafa-n soare.

   • Păi nu sunt de paznic sunt de băgat pule-n gât la paznici bețivi ca tine.nenorocitule.borasti ca animalul alcool la sticla de plastic.futu-ti crucea mati.de burtosi cu burdihan cat porcu si vaca care caca ca elefantu în gura lu ma-ta aia proasta care te-a cacat din pizda aia de scroafa

 2. Raileanu…du-te tata si te arunca in fata trenului ca trece pe la ora 4 pm. Pe la depozit la bariera.ce mai stai pe gânduri.ia si fii barbat.fa o faptă bună pentru tine.

 3. L ati facut vedeta pe Raileanu puneti-l si pe un banner cu o sticlă de vin în bot ca sa fie reclama completa.

 4. Raileanu este un dobitoc de bețiv…care este si homosexual pe probe, nu vorbe.futea boschetarii…in jur la primărie….ca sa ii lasa iarna sa stea la căldură….si asta nu e tot …cand era mai tânăr…agresa baietiii ….pe probe.nu e de mirare….ca are un trecut destul de tumultos….am inteles ca a fost avortat….abandonat de ma-sa si tat-su ca nu avea ce sa-i dea de mâncare….si l-au crescut niste tigani….care l au luat de la o casa de copiii ca si pe acolo a stat cu anii.de acolo a avut tratamentul de maltratat si abuzat si iti dai seama ce a rezultat.= un călău pentru o femeie care muncea si era bătută zilnic ca nu ii dădea alcool si țigări.un terminat.lupu’ își schimbă părul dar năravul ba. Raileanu tot un animal a rămas.

 5. Sa ne cacam toata politia locala si aia comuitara în gura ta si a ma-ti….tii cu un terminat care este un betiv.turna colegii la sef…ca dorm în post și în masini….si nu se prezentau…la servici….dar el își beau mintile la primărie…ca a luat si foc odată…la un etaj si el beau ca prostanu.panarama esti tu bai dobitocule si Raileanu…alcolicu.sa-mi bag pla-n ma-ta

 6. Ma numesc Raileanu Marcel….si vreau sa ma autodenunt.cat am fost la politia comunitara( comuitara) beiam alcool în prostul, pardon prostul de paznic borat de la vechea primăria de ma lua si dracul si voi tot nu ma credeti pana m a prins Romasc Catalin( nebunu) si m-am dat în gât la ceilalți paznici…si asa am fost dat eu afară.ca am sărit si de la etajul 4 în cap și Muierea Gili pe care o băteam de se auzea din strada m-a reclamat si am fost zburat afară ca ajunsesem în ultimul hal….( NU ca nu as fi si acum) dar am legat o funie în jurul gâtului si m-am agățat de lustra din cocina de garsiniera care mi-au dat-o mama si tata drept recompensa ca nu am făcut nimic în viața.beau si acum de ma iau dracii.de la motorina în sus.spitr, oțet, alcool etilic, tot ce prind nu pierd.imi place alcoolul, nu am ce face.il ador.

  • Raileanu sa ma cac în gura ta si a ma-ti care te-fatat asa prost si dobitoc.mai bine spanzura-te odată.ce mai astepti.fa-i o bucurie lu ma-ta

   • Eu am auzit ca a sărit de la etaj sau s-a spânzurat.sper sa-l ia dracu pe cap mare , asta sau cap patrat cum il poreclea politia locala.

  • Esti un om de nimic daca ataci si jignesti un om care desi a baut si a fost dat afara din servici, a stiut sa-si revina si sa-si faca o familie, are copii si este la locul lui. Ce a fost a ramas in urma si acum nu mai este acel om.

   • Normal ca nu mai este acel” om” a avut pana a devenit animal.cu prostul ala nu poate sa stea un om de vorbă.este un dezaxat dușmănos.dadea în gât colegii paznici.stiu din surse sigure pana i-au făcut felul colegii si l-am prins de n ori cu sticla de băutura în sertarul de la biroul de lemn care era la primărie.asta este om? Este un animal.a fost, este si v-am fi un animal bețiv.uitativa ce fața de alcoolic are pe facebook.te sperii.o iei la fugă.nu are nici coerenta în gândire cand stai de vorbă.cu el.defapt nici nu poti sa vb deloc cu el ca e si prost pe deasupra de fudul nu mai vorbesc.prostu’ nu e prost destul pana nu e si fudul.aaa era sa uit a stat chiar si la Socola internat, deci este bolnav mintal…cu acte în regulă….nu ma mira ca l-au zburat afară daca își permitea să stea cu sticla de băutura în sertar.este sută la sută adevarat.este un terminat de animal hot.si ce familie s-a făcut? O bătea pe țiganca aia grasă parca Gigi sau Goli o chema ca ne inebunea pe toti colegii cu scandalurile lui.o bătea de o rupea si proasta statea cu asemenea animal alcoolic.eu sunt om de nimic daca zic adevărul? Raileanu este un gunoi si la propriu si la figurat.un ratat de paznic.are o răutate în animalul ala de cap mare…si din cauza alcoolului…dar are si nume predestinat , Raileanu….de la ala rau adică dracu…cu care este în pat.viua orașul de prostia lui…veneam la usa lui de multe ori si ii spuneam sa înceteze…dar abia animalul….De il lua dracii…un puturos bețiv.

   • Cum poti sa spui ca asemenea specimen de animal este la locul lui? A batut’ o pe țiganca aia pana a luat-o salvarea…de a băgat divorț…deci nu mai are familie.nici nu a avut.ala era trai cu un asemenea animal alcoolic?bătaie, scandal alcool și lene.

     • Păi cand stiu ca șeful mi a facut referat din cauza la un Ratat Alcoolic ca Raileanu si cand vad ca il sustii si este un dobitoc în toată regula si acum si inainte.un alcoolic.sa ma cac în freza lu Raileanu betivanu’ si in gura lu proasta de ma-ta.Sifon ai fost Raileanu si tot prost ai rămas.nu degeaba ti-au dat cu piciorul în cur sedii din politia comunitară, lepra ordinară si bețiva.pune-ti steagul de gât.de unde stii ca nu sunt vaca ca ma-ta sa bou ca ta-tu care o făcut pușcărie.un ordinar ca tine.nu ma mira faptul de ce esti asa ratat.poate te omori pana maine.spanzurat sau inecat.mult rau ai facut la lume la ora bețiva daca tu esti care scrii.dar cred ca Raileanu, este beat si acum.nenorocitul.sa-mi faca mie raport șeful din cauza lui.o sa te tin minte toata viata.nemernicule

     • Acest individ Raileanu Marcel nu stie sa se semneze ce sa mai vb ca sa scrie da vroia sa faca ” Facultate” auzi la el….nu stiu cum la primit cu 4 clase.asa se lauda la colegi ca este la Universitatea Spiru Haret unde treci cu x si o ( idc si zero) ma mir cum de la primit….cu asemenea cultura de 4 clase.cred ca ii plătea statul scoala.alfel nu imi explic ca el era falit tot timpul daca le are cu băuturile alcoolice, țigări și jocuri de noroc.

LĂSAȚI UN MESAJ