spot_img
19 C
Vaslui
23-iul.-2024
spot_img

Concurs de frumusete în PSD : veterana Anuta vs. fetele prãjite la solar de pe Onlyfans | PAMFLET

- Advertisement -

PSD Vaslui se pregãteste intens pentru Miss fata din iarbã, un concurs de frumusete care-o duce pe finalistã direct pe un post eligibil pe listele la parlamentare. Ca sã fie siguri cã Ana, protejata Big Bossului, nu smenuieste concursul, social democratii racoleazã membri inclusiv de pe platformele de onlyfans sau videochat. O duduie nãscutã si crescutã pe ulitele satului din Stefan cel Mare, ajunsã prin capitalã, unde a fost nitel resapatã, îsi etaleazã deja fizicul prãjit la solar pe la toate evenimentele rurale. Fata e convinsã cã va ameti electoratul si va câstiga un fotoliu de parlamentar.

Dar nici Anuta noastrã nu se dã cu una, cu douã. A pozat exact ca-n eticheta de pe sticla de Jidvei, Fata din iarbã, si deja un fior i-a strãbãtut pe toti greii din PSD. Vom vedea pânã la urmã cine va câstiga competitia, ori fata din iarbã, ori duduia prãjitã la solar. Acum ati înteles de ce Anuta a trebuit sã meargã la mare weekendul trecut? Fiindcã deja mândrele de pe onlyfans erau acolo, atentie, ca reprezentante ale PSD – Sectorul1.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

  1. Sa nu fi fost conditie obligatorie “prostitutia” asta, pe langa iq-ul sub limita, pentru ca mai este o duduie care umbla echipata ca pe centura cand mai vine pe la evenimente- ungurianu

  2. De parca voi știți ce înseamnă bune la pat ,nu mai ,femeile fără demnitate și viclene obțin totul ,nici nu contează cum e la pat ,pentru voi o gaura e doar o gaura .

  3. Nu vreau să se simtă jignită prima persoană pusă în discuție dar nu cred că se poate da cineva la ea fără să fie forțat. În privința celei de a doua este nevoie de așa potențial în politică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.