29.4 C
Vaslui
16-aug.-2022

Concurs de șah în centrul Vasluiului

- Advertisement -

INVITAȚIE… Cu ocazia Zilelor Culturale ale Municipiului Vaslui, C.S “Sergentul” Vaslui în parteneriat cu Primăria Vaslui, CJ Vaslui, DJST Vaslui și ISJ Vaslui va organiza cel mai mare concurs de șah al anului. Competiția va avea loc în centrul orașului, în jurul statuiei lui Ștefan cel Mare.

Concursul se va desfășura luni, 15 august, cu începere de la ora 10:00. “Poftiți la șah, stimați elevi, părinți și admiratori ai sportului minții, chiar dacă e vacanță! În cadrul Zilelor Culturale ale Municipiului Vaslui, în ziua de 15 august, începând cu ora 10, se va desfășura cel mai mare concurs de șah organizat de C.S. Sergentul Vaslui. În jurul statuiei domnitorului Ștefan cel Mare, peste 150 de elevi din școlile ce au aderat la proiectul coordonat de prof. Vlad Ungureanu, reprezentând județele: Bacău, Galați, Iași, Neamț și Vaslui își vor pune în valoare priceperea, talentul și cunoștințele însușite în perioada de pregătire.”, a declarat Constantin Grosu, președintele C.S „Sergentul” Vaslui. Toți participanții vor primi șepci, manuale de șah, apă minerală, tricouri personalizate, diplome, iar învingătorii celor opt categorii de concurs vor primi cupe și medalii.

Noi clasări pe podium pentru C.S „Sergentul”

Șahiștii vasluieni Vasile Săchilaru și Ștefan Prisăcaru au obținut noi rezultate remarcabile. Vasile Săchilaru s-a clasat pe loul secund la Elo 2200 în cadrul Festivalului Internațional de șah de la Brașov, iar Ștefan Prisăcaru a terminat pe locul doi la Festivalul Internațional de șah Grand Prix România, de la Târgu Mureș, la Elo 2200.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.