spot_img
spot_imgspot_img
16.1 C
Vaslui
25-mai-2024

Concurs pentru funcția de șef adjunct la IPJ Vaslui!

- Advertisement -
AȘTEPTĂRI… La sfârșitul lunii, polițiștii vasluieni vor afla dacă au un nou șef adjunct sau se repetă povestea din primăvară, când niciun candidat nu a promovat.

CONCURS… Inspectoratul General al Poliției Române anunță organizarea unui nou concurs pentru ocuparea funcției de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, cu recrutare din sursă internă. Și asta după ce, în ultima zi a lunii martie, un astfel de concurs organizat de IGPR s-a terminat fără ca unul dintre cei doi candidați să reușească să obțină notă de trecere. Rămâne de văzut ce se va întâmpla pe 18 iulie, ziua în care va avea loc noul concurs.

La sfârșitul lunii martie, IGPR a organizat un concurs pentru ocuparea funcției de adjunct al șefului IPJ Vaslui. La acea dată, doi comisari de poliție vasluieni au participat, dar nici unul nu a reușit să obțină notă de trecere. Trei luni mai târziu, Inspectoratul General de Poliție anunță organizarea unui concurs pentru ocuparea aceleași funcții, cu recrutare din sursă internă. «În vederea înscrierii și participării la concurs, candidații trebuie să îndeplinească, cumulativ, următoarele condiții: să fie ofițeri de poliție cu studii universitare de lungă durată cu diplomă de licență sau echivalentă sau studii superioare de licență, ciclul I de studii universitare (sistem ,,Bologna”) într-unul din următoarele domenii fundamentale: științe inginerești, științe sociale sau științe umaniste și arte. Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, care se înregistrează audio și/sau video și se va desfășura la sediul Inspectoratului General al Poliției Române în data de 18.07.2023. Dosarele de recrutare au fost depuse deja, până la data de 03.07.2023, exclusiv în format electronic », spune anunțul IGPR-ului. Este cel de-al doilea concurs organizat în ultimele luni, pentru ocuparea aceluiași post după ce, în luna martie, candidații nu au reșit să treacă proba interviului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

  1. Bă….. baeti….. bă…… alo delta force….. alo baza ….. baza….. mai dați bă baeti…..și voi….. cu zaru …. băăăa…… ca nu prea va ajuta cartea….. băăă…… sepkatilor…… băaă………. inkurelati lor………. ca numa de golaneala și magareala ați fost la Vaslui…… în ultimii 10 ani….. bă…… ca vorba aia…… v-a turnat sistemul ….. numai unul….. cite unul……. oameni de știință…… academicieni…… și oameni de știință…… cu mai multe zile de vacanță…….. decit zile de scoala…… bă baeti……. apelul bocancilor….. sa va trăiască….. bă….. ca in rest….. oficial….. va merge bine….. pina la prima grevă…… bă…. baeti……

  2. Ba poate va pica fisa….. aia de 50 de bani…… sa puneți și voi în funcție….. unu cu 4 clase ……. la seral….. ca restu s-au pensionat anticipat….. bă… ca restul aveau deja 3 clase ….. la seral….. și se puteau pensiona anticipat…… ca implinisera…… 40 ani….. în clasa a 3 a .. bă baeti….

  3. Sa vina Gigi Becali șef la Poliție că tot se pricepe la toate! E bine că cetățenii nu protestează pt politizarea instituțiilor publice și sunt de acord cu ce se întâmplă în țară , iar când au o problema își dau seama că nu are cine sa i ajute! Toți când se duc la doctor ,îl caută pe cel mai bun, iar la miliție poate fi oricine șef ! Incredibil!

  4. Acum sigur se va ocupa postul cu un câștigător care este și va fi loial psdului. Buzatu ia transmis transmis lui Ciolacu cine trebuie sa ia examenul.

  5. O preoteasa trebuie și aici.
    Ne-ați lăsat cu ochii in soare la penitenciar, ca venim, ca dam detalii mâine, a venit popa cu dreptul mai înainte ? 😛 😛 😛

  6. „într-unul din următoarele domenii fundamentale: științe inginerești, științe sociale sau științe umaniste și arte.” -arte dom’le. zic. Sa picteze pitipoancele de la IPJ.

    Daca n-ar fi de plans, as rade. Academia de Politie pentru ce mai e? !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.