spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
25-mai-2024

Concurs pentru vasluienii romantici: Cea mai frumoasã scrisoare de dragoste va fi premiatã de biblioteca judeteanã

- Advertisement -

COMPETITIE… Biblioteca Judeteanã „Nicolae Milescu Spãtarul Vaslui a lansat cea de-a II-a editie a Concursului „Cea mai frumoasã scrisoare de dragoste. Cei care vor sã participe trebuie sã-si expedieze creatiile pânã pe 21 februarie, alãturi de fisa de înscriere, iar în cazul minorilor, de acordul pãrintilor. Cele mai frumoase scrisori de dragoste vor fi premiate cu diplome si cãrti în cadrul unei festivitãti ce va avea loc în data de 24 februarie.

Biblioteca Judeteanã „Nicolae Milescu Spãtarul” Vaslui marcheazã Dragobetele, sãrbãtoarea dragostei la români, printr-un concurs care se adreseazã tuturor persoanelor din municipiul Vaslui, cu vârsta peste 14 ani. Scopul competitiei este dezvoltarea creativitãtii, promovarea scrisului de mânã si încurajarea exprimãrii sentimentelor în mod creativ. Tema concursului, desi intens abordatã în literaturã, are o complexitate care permite mereu nasterea unor creatii unice. Fiecare concurent poate participa cu o singurã scrisoare, creatie originalã, scrisã de mânã, semnatã cu numele real al autorului.

Directorul bibliotecii: „De Dragobete, sã încercãm sã le spunem celor dragi ce simtim pentru ei si cât de mult înseamnã prezenta lor în viata noastrã

Scrisorile primite vor fi evaluate în functie de originalitate si creativitate, dar si în functie de caligrafie si corectitudinea ortografiei. Dupã evaluare, cîstigãtorii concursului vor fi anuntati personal, lista urmând sã fie afisatã pe site si pe pagina de facebook a bibliotecii. „În perioada aceasta, a tehnologizãrii excesive, o scrisoare, o vedere, o felicitare, scrise de mânã, reprezintã, nu o întoarcere în timp, ci o dovadã de afectiune, de respect si chiar de iubire. De Dragobete, cu foaia de hârtie si stiloul, sã încercãm sã le spunem celor dragi ce simtim pentru ei si cât de mult înseamnã prezenta lor în viata noastrã”, a declarat Voicu Gelu Bichinet, director al Bibliotecii Judetene „Nicolae Milescu Spãtarul” Vaslui. Plicurile pot fi trimise prin postã sau depuse la sediul institutiei la adresa: Biblioteca Judeteanã „N. M. Spãtarul” Vaslui, strada Hagi Chiriac, nr. 2, cod.730129, judetul Vaslui, Sala de împrumut la domiciliu pentru adulti, cu mentiunea „Pentru concurs”. Regulamentul concursul si formularul de înscriere se regãseste pe site-ul bibliotecii – www.bjvaslui.ro.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.