0.3 C
Vaslui
31-ian.-2023

CONCURS | Provocarea lui Ionel Sandu, omul care răsplătește performanța: 57 de premii pentru cei care iubesc România

- Advertisement -

De Ziua Națională a României, Ionel Sandu, antreprenorul care premiază performanța în județul Vaslui, prin intermediul ziarului Vremea Nouă, vă propune un concurs inedit, cu 50 de premii speciale și 7 cadouri dolofane.

Nu trebuie decât să scrii un mesaj despre ce simți tu ca român de 1 Decembrie, dar mai ales cum sărbătorești Ziua Națională a României și să-l trimiți fie prin e-mail (publicitate@vrn.ro), WhatsApp (+40 721 873 632), Facebook (@Vremea Noua – Stiri Vaslui), fie prin poștă la adresa redacției (Vaslui, str. Ștefan cel Mare, nr.89, etaj 1). Cele mai emoționante scrisori sau e-mailuri vor fi selectate și vor intra în turneul final. Câștigătorii (50 la număr) vor fi pentru o zi parlamentari. Vor merge la Palatul Parlamentului, cu un autocar de lux, unde vor asista de la „balcon” la  Ședința solemnă dedicată împlinirii a 33 de ani de la Revoluția din 1989. Dintre cele 50 de scrisori, 7 dintre ele, cele mai reușite, vor fi premiate în bani, fiindcă câștigătorii vor merge și în Târgul de Crăciun din  București, la shopping:

  • locul I – 1.000 de lei,
  • locul II – 750 de lei
  • locul III – 500 de lei.
  • 4 mențiuni, a câte 250 de lei fiecare.

Puneți-vă pe scris, fiindcă termenul limită pentru trimiterea scrisorilor sau e-mailurilor va fi până pe 12 decembrie 2022. Nu contează ce vârstă ai, nu contează ce pregătire sau ce culoare politică ai, ci trebuie doar să iubești România. Pentru relații suplimentare sunați la: 0235.310.000.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.