Concursul pentru funcția de manager al spitalului, dat peste cap de un membru al comisiei de examinare!

Daniela Borș și Mircea Iosipescu

INCREDIBIL… Concursul pentru funcția de manager al spitalului bârlădean nu este unul dur ci un adevărat război! Tocmai când trebuiau deschise dosarele depuse de cei doi candidați, Mircea Iosipescu și Daniela Borș, Comisia de consurs s-a „împotmolit” ca țiganul la mal. Voit sau nu, unul dintre membrii comisiei nu a putut participa fizic la deschiderea dosarelor și a cerut să îi fie trimise documentele din dosare pe… email, că doar e pandemie nu? Lucru cu care Consiliul de Administrație al spitalului nu a fost de acord, pentru că în Regulamentul de Organizare a concursuui nu este prevăzută o astfel de situație! Concursul se va relua la o dată… ulterioară! Va fi foarte interesant cine va câștiga acest război!

Tocmai când se pregăteau să înceapă prima etapă a concursului pentru funcția de manager al spitalului bârlădean, membrii comisiei de examinare au fost luați prin surpindere! Unul dintre ei, persoană importantă, nu a putut participa fizic la deschiderea dosarelor, probă eliminatorie de altfel, așa că a cerut să-i fie trimise pe e-mail documentelel! Lucru cu care nimeni din comisie nu a fost de acord, deoarece această situaie, impusă de pandemia de Covid, n-a fost prevăzută în Regulamentul cadru de organizare a concursului, care este oricum mai vechi de un an! „S-a decis reluarea procedurii pentru a fi reactualizat Regulamentul și, în acest sens, s-a trimis o adresă la Primăria Bârlad, care este ordonatorul de credit, pentru a reactualiza Regulamentul. Ei vor decide dacă actele pot fi trimise pe e-mail sau nu”, a spus Adrian Bobeică, președintele CVA al spitalului Bârlad. De asemenea, s-a emis și un comunicat, pe site-ul spitalului, în acest sens.

<<Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal de Urgență “Elena Beldiman” Bârlad anunță reluarea procedurii de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției de manager persoană fizică în cadrul Spitalului Municipal de Urgență “Elena Beldiman”, la o dată ce va fi comunicată ulterior. Menționăm ca reluarea procedurii de organizare și desfașurare a concursului pentru ocuparea funcției de manager se impune din motive obiective, reprezentate de imposibilitatea întrunirii comisiei de concurs pentru analiza și verificarea dosarelor (proba eliminatorie), conform Regulamentului de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției de manager persoană fizică în cadrul Spitalului Municipal de Urgență “Elena Beldiman”.>>, anunță Consiliul de Administrație al spitalului.

 
8 COMENTARII

  1. Cînd Constantiniu a candidat pentru director avea studii unicat din județ, de unde au mai făcut studii de doctorat cînd Iosopescu a ieșit la pensie de 2 ani iar rezidentiatul e 10 ani.

  2. Daca iti pasa de spitalul din Barlad , ar trebui extinsa selectia si cu alti candidati . Vechiul manager e clar ca nu a impresionat cu realizarile , iar politistul este o propunere hilara ! El are pensia lui, pentru care a luptat , sa stea acasa linistit ! Chiar nu se mai gasesc si alti candidati, mai dedicati, mai pregatiti, cu experienta manageriala ???

  3. Fara numiri politice domnule pensionar! Lasti naibii sputalul si faceti cimitirul mai frumos fara sa cersiti din taxebanii truditi cetatenilor orasului Barlad, nu toti au loc in cimitir dar furati banii pentru a va mari lefurile!

  4. Ticăloşii borfaşi fac un pic de spectacol….IPOCHIMENUL este manager 1OO la 1. 000 000 acest concurs este un CIRC iar cucoana asta nu are pic de caracter şi orgoliu …..Un judet ancorat în HOŢIE ,JAF ,CORUPŢIE ,PRIMITIVISM SI PROSTIE .

  5. Dna dcate favr parte din comisia de examinare pentru concursul de mamager este mefic? Si intuiesc cs eadte! Sa plece din comisie si sa vina altcineva!

LĂSAȚI UN MESAJ