spot_img
25.5 C
Vaslui
18-iul.-2024
spot_img

CONDAMNAT DE PATRU ORI PENTRU VIOL, A FÃCUT ÎNCÃ O VICTIMÃ!

- Advertisement -

Caz incredibil în Justitia Românã

NEBUN Batjocoritã fãrã milã la 70 de ani, de un recidivist. O femeie din satul Mantu, comuna Tãtãrãni, a trecut prin momente de groazã când, în miez de noapte, s-a trezit cu un necunoscut peste ea. A bãtut-o si a violat-o, apoi i-a cerut victimei sale mâncare si bãuturã. Politistii l-au gãsit dormind în patul femeii. Omul s-a întors la puscãrie, de unde a iesit prea devreme, dupã ce a violat si alte bãtrâne. Conform informatiilor judiciare, individul în cauzã a mai suferit patru condamnãri pentru viol, desi are numai 33 de ani, însã a iesit de fiecare datã dupã o scurtã perioadã petrecutã dupã gratii, pentru cã judecãtorilor li se fãcea milã de el!

Bãrbatul de 33 de ani se afla de doar câteva zile în satul Mantu. Venise sã-l ajute pe fratele sãu, cioban la o stânã din zonã. A aflat cã femeia de 70 de ani locuieste singurã si cã are de toate în beci. S-a gândit cã e o pradã usoarã asa cã, în puterea noptii, a sãrit gardul, a rupt usa de la intrare si a nãvãlit peste proprietarã. Dupã ce si-a fãcut poftele, i-a cerut bãtrânei mâncare si bãuturã. Apoi, a batjocorit-o din nou. Paralizatã de fricã, femeia l-a lãsat sã doarmã si a fugit la un vecin, care a anuntat politia. Oamenii legii l-au gãsit sforãind , l-au încãtusat si l-au aruncat din nou dupã gratii. Tânãrul este recidivist. El a mai stat în puscãrie câtiva ani, dupã ce a violat si alte bãtrâne.

„A sãrit gardul si s-a izbit în usã. Am iesit cu un lemn în mânã, dar el a venit repede si m-a respins. A spus clar sã dau hainele de pe mine si sã nu tip. M-a dezbrãcat si m-a lãsat în pielea goalã, cum m-a fãcut mama. Mi-a fãcut ce a vrut, cum a vrut, pe unde a vrut. M-a trântit si pe un pat, si pe altul, pe jos. M-a nenorocit! Nu îmi revin din frica aia. Nici noaptea nu mai pot sã dorm. Parcã aud pasi, usi trântite. Nu îl cunosteam. Eu am crezut cã e ciobanul din sat, dar e frate cu bãiatul ãla. Mai bine mã omora, decât una ca asta”, a spus Iustina Popa.

Autorul a mai violat în trecut douã bãtrâne

Drama femeii nu s-a oprit aici. Agresorului i s-a fãcut foame, asa cã i-a cerut gazdei sã-l omeneascã. „I-am dat niste jumãri, de fricã i-am dat si niste murãturi. El voia varzã muratã. A zis sã îi dau vin. I-am zis cã nu am în casã si a zis sã mergem amândoi în beci sã luãm, eu în pielea goalã. Dupã ce s-a sãturat, îmi zice cã mai vrea odatã. I-am zis sã plece, dar el nimic. Pânã la urmã, m-a pus în pat cu el. Sã stau cu fata la el, nu cu spatele. A adormit repede, cã era beat rãu. M-am strecurat afarã si am fugit la un nepot. I-am spus ce am pãtit si am sunat la 112. Politia a zis sã îl las sã doarmã, sã nu intru în casã. Din pat l-au luat, i-au pus cãtusele si l-au luat. Sunt bãtrânã. La moarte mã gândeam, dar la asa ceva, nu”, povesteste, printre lacrimi, bãtrâna.

Localnicii stiau cã tânãrul e recidivist, dar nu si-ar fi închipuit cã ar lua-o de la capãt cu vechile obiceiuri. „Am crezut cã s-a reabilitat. Am înteles cã a mai fost la puscãrie pentru asa ceva. Noi nu am avut probleme cu el. Era un om obisnuit. Nu ne-am gândit cã va da buzna peste femeia asta. E prea blândã legea în România. Violeazã bãtrâne una dupã alta, stã doi-trei ani la puscãrie si revine. Nu e normal asa ceva”, spune Neculai Hututui, vecinul victimei. Oamenii sunt speriati. Ei se tem sã mai iasã si din case. „E foarte periculos sã stai singurã în casã. Intrã un nebun peste tine, când vrea. La tarã, nu prea ai sigurantã. Îti sare gardul, îti intrã prin pod. Gãsesc ei metode sã facã rãu. Femeia asta e speriatã toatã. Putea sã o omoare!”, e de pãrere Rodica Potolea, prietena femeii. Bãrbatul a fost arestat si se va întoarce dupã gratii, acolo unde a stat prea putin dupã ce a mai batjocorit patru bãtrâne. În acest caz, clementa instantei nu a fãcut decât sã lase în libertate un personaj care este departe de reabilitare.

Parchetul recunoaste: infractorul a mai fost condamnat pentru alte patru violuri!

“Procurorii Parchetului de pe lângã Judecãtoria Husi, la data de 10.01.2012, au dispus punerea în miscare a actiunii penale împotriva inculpatului NICOLAE FÃNEL, cercetat pentru sãvârsirea infractiunilor de viol si violare de domiciliu, fapte prev. si ped. de art. 197 al.1 CP si art. 192 al.2 CP, ambele cu aplic.art. 37 lit. a CP si art. 33 lit. a CP.

S-a retinut în fapt cã, în noaptea de 09/10.01.2012, inculpatul NICOLAE FÃNEL, aflându-se sub influenta bãuturilor alcoolice, a pãtruns prin escaladarea portii în curtea pãrtii vãtãmate POPA IUSTINA, dupã care prin fortarea sistemului cu care era asiguratã usa de la intrarea în locuintã, a pãtruns în camera unde dormea victima în vârstã de 70 de ani si, prin constrângere, a întretinut cu aceasta acte sexuale normale si orale. Ca urmare a violentei exercitate de cãtre inculpat asupra victimei, aceasta a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare 5-6 zile de îngrijiri medicale. Inculpatul a mai fost condamnat de 4 ori si a executat pedepse cu închisoarea, tot pentru infractiuni de viol, victimele fiind de fiecare datã persoane în vârstã.

La data de 10.01.2012, instanta de judecatã a admis propunerea de arestare preventivã formulatã de Parchetul de pe lângã Judecãtoria Husi si a dispus arestarea preventivã a inculpatului NICOLAE FÃNEL, pentru o perioadã de 30 de zile” – comunicat al Parchetului de pe lângã Judecãtoria Husi, semnat de prim-procuror Nina Baltag

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.