spot_img
22.5 C
Vaslui
30-mai-2023

Condamnat pentru viol, Angel Vidineac își încearcă din nou norocul pentru eliberare condiționată

spot_imgspot_img
- Advertisement -

ÎN AȘTEPTARE… Condamnat în 2020 la 6 ani de închisoare, după ce a fost acuzat de viol, Simon Angel Vidineac își înceară din nou norocul în fața magistraților, pentru a obține eliberarea condiționată după ce, în urmă cu patru luni, cererea sa a fost respinsă de către Tribunalul Vaslui. Mai mult, de data aceasta, a cerut inclusiv revizuirea pedepsei. În ambele situații, magistrații au decis să-l pună pe Vidineac în așteptare. Vasluianul a fost arestat în iulie 2019, după ce o tânără de 17 ani l-a acuzat de viol și tâlhărie.

După aproximativ trei ani petrecuți în închisoare, condamnat pentru viol, Flavius Angel Vidineac poate spera, din nou, la libertate. Și asta după ce o nouă cerere de eliberare condiționată a ajuns pe masa judecătorilor. De asemenea, acesta a făcut și o cerere de revizuire a pedepsei. Numai că, în ambele situații, judecătorii au decis să-l mai lase pe inculpat să mai aștepte. Dacă în cazul cererii de eliberare condiționată așteptarea nu va fi foarte lungă, în cazul cererii de revizuire, Vidineac este nevoit să aștepte vara pentru a primi un răspuns. Condamnat în 2019 la 3 ani de închisoare cu suspendare, în primă instanță, Flavian Vidineac a primit lovitura de grație câteva luni mai târziu, la Curtea de Apel Iași. Judecătorii ieșeni au decis condamnarea acestuia la 6 ani de închisoare cu executare și l-au obligat să plătească 12.000 de euro, daune morale victimei. Vidineac a ajuns în arest acuzat de viol și tâlhărie după ce, în 2019, la sfârșitul lunii iulie, a luat cu forța o tânără de 17 de ani de pe stradă și ar fi dus-o în spatele blocului. Acolo, minora ar fi fost forțată să întrețină raporturi sexuale.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

    • tu esti sigur prostituata aia de femeisa care latra pe aici, sa stea acolo pana in scot eu! Mars in plm, daca era sorta sau fiicata? Tot asa era! Vai a vrut cineva sa il inchida, ca ar fi si asta cineva, un boschetar cu arfe de baiat, care o avea pe curva de femeisa la
      Pula la londra si mai futea o baba! Mars

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.