spot_img
spot_imgspot_img
13.2 C
Vaslui
18-mai-2024

Conducea o motocicletă, dar premisul de conducere nu era valabil pentru ea!

- Advertisement -
UPS!… Vroia să iasă din țară cu o motocicletă de lux, însă permisul de conducere prezentat nu era valabil pentru motcicleta în cauză!

INGENIOS… ȘI NU PREA!… Un bărbat cu dublă cetățenie, română și Republica Moldova, a fost depistat de polițiștii de frontieră de la Albița, conducând o motocicletă, iar permisul de conducere valabil deținut, nu îi dădea acest drept. Pe 29 iunie a.c., în jurul orei 22.43, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, bărbatul respectiv, de 33 de ani, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a ieși din țară. Acesta conducea o motocicletă, înmatriculată în Marea Britanie.

„La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noștri au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere valabil pentru categoria A, necesar pentru a putea conduce vehiculul în cauză. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv», la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a precizat  purtătorul de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui, comisar de poliție Irina Mirică.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.