24 C
Vaslui
04-iul.-2022

Conducea un ansamblu rutier, fără să dețină permis de conducere valabil

INFRACTOR… Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privința unui bărbat cu cetățenie română și R. Moldova care a fost depistat conducând un ansamblu de vehicule, deși permisul de conducere valabil deținut nu îi dădea dreptul.  

Astfel, în data de 31 mai a.c., în jurul orei 09.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița -I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a ieși din țară, un bărbat cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 29 de ani, conducând un ansamblu rutier format dintr-un autoturism și o remorcă.

„La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noștri au constatat că tânărul nu deține  permis de conducere valabil pentru categoria E, necesară pentru a putea conduce ansamblul rutier în cauză. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a precizat comisarul de poliție Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al SPTF Vaslui.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here