Conducerea Inspectoratului de Poliţie Prahova l-a destituit pe Biroului Drumuri Naţionale din cadrul Serviciului Rutier după ce subalterni au săi care au ieşit, sâmbătă cu un radar pe centura de vest a municipiului Ploieşti au poziţionat autospeciala pe care se afla radarul perpendicular pe sosea, blocând o bandă a DN 1.

Imaginea cu autospeciala aparţinând IPJ Prahova a fost surprinsă de un şofer care a postat-o pe un grup public de Facebook cu mesajul: ”Radar centura Brazi”.

La câteva ore după ce fotografia a fost postată, oficialii IPJ Prahova au anunţat că agenţii de poliţie care au oprit autospeciala astfel ”se aflau într-o activitate organizată pentru combaterea vitezei neregulamentare, unde acţionau cu aparatul radar tip TruCam pe care îl utilizau din staţionare, din echipajul de poliţie”.

Modul în care au staţionat poliţiştii a fost considerat ”defectuos” de către conducerea instituţiei, care a procedat la revocări din funcţie.

”Conducerea IPJ Prahova a dispus încetarea împuternicirii ofiţerului aflat la conducerea Biroului Drumuri Naţionale din cadrul Serviciului Rutier începând cu data de 31 octombrie a.c. pentru modul defectuos de acţiune al poliţiştilor din subordine, totodată fiind efectuate verificări şi faţă de cei doi agenţi care au acţionat în acest mod”, a transmis Poliţia Prahova.

După apariţia imaginilor, echipajul de poliţie a fost repoziţionat. … https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/cum-au-parcat-politistii-de-la-rutiera-o-autospeciala-radar-s-a-lasat-cu-demiteri–269042.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ