1.6 C
Vaslui
01-dec.-2022

Conflict violent în bar: și-a lovit tovarășul de pahar cu o sticlă de bere în cap!

- Advertisement -
VIOLENȚE… Agresorul, cu sticla de bere pe care o avea în mână, i-a aplicat victimei o lovitură în regiunea capului, cauzându-i leziuni corporale.

NEÎNȚELEGERI… Un bărbat din comuna Muntenii de Jos s-a ales cu răni la nivelul capului după ce a fost lovit de un individ cu o sticlă de bere. Incidentul a avut loc marți seara, 8 noiembrie, în zona unei societăți de pe raza comunei Muntenii de Jos, iar totul a pornit, se pare, pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri. Până joi seara, victima încă nu depusese plângere la poliție, motiv pentru care agresorul nu a fost deranjat de oamenii legii.

În timpul altercațiilor, agresorul Costel Turcu, cu sticla de bere pe care o avea în mână, i-a aplicat victimei, Daniel Iordăchiță, o lovitură în regiunea capului, astfel cauzându-i leziuni corporale. Bărbatul a fost preluat de ambulanță și transportat la spital unde medicii i-au cusut rănile. “A fost nevoie de opt copci pe care trebuie să mă duc să le scot săptămâna viitoare, la dispensarul din comună. Nu știu ce i-a venit de m-a lovit, am înțeles că s-a supărat că am vărsat bere pe el, dar nici vorbă de așa ceva. După ce m-a lovit cu sticla de bere în cap, mi-am pierdut cunoștința. Nu îmi amintesc când a venit ambulanța, nu mai țin minte nimic. Martorii mi-au spus că sticla era plină cu bere când m-a lovit. El e agresiv tot timpul, nu doar cu mine. Mâine (n.r. vineri) voi face și plângere la poliție împotriva lui”, ne-a declarat victima. De partea cealaltă, agresorul, poreclit “Boambă”, spune că bătaia a pornit de la cealaltă persoană. “Nu avea nimeni nimic cu el, dacă nu mă înjura de mamă. I-am zis să-și vadă de treaba lui, o dată, de două ori, de trei ori, până nu am mai suportat. A fost un conflict spontan care a pornit de la așa-zisa victimă, care se afla sub influența băuturilor alcoolice” a afirmat Costel Turcu. Interesant este că în astfel de cazuri, poliția ar trebui sesizată de către spital dacă victima nu a depus plângere, ceea ce ori nu s-a întâmplat, ori sesizarea urmează un traseu foarte întortocheat, pentru că până la această oră prezumtivul autor nu a fost deranjat nici măcar cu o întrebare de oamenii legii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Bravo Politia Romana , salarii mari, pensii speciale la 48 ani , cu serviciul in folosul populatiei mai domol ca sa traiti 100 de ani sa va fie bine la pensie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.