Conflictul dintre Lino Golden si tânãrul din Husi, transat de politisti pe 100 de lei!

Artistul a spus despre Gabriel cã este “tãranul de la Husi, cãruia îi e cam…foame”, dar fotografiile îl contrazic!

PRET… A fost gãsit de politisti huseanul care a dat cu pietre dupã unul dintre artistii invitati la Toamna Culturalã Huseanã. Pentru gestul sãu, acesta a primit o amendã de… 100 de lei. Se numeste Gabriel, are 24 de ani si, într-un filmulet pe youtube, acesta a povestit cum de l-a atacat pe cântãret, dar si cauza acestui gest. A vrut sã se rãzbune, spune el, întrucât, în urmã cu trei ani, Lino l-ar fi înjurat si l-ar fi blocat pe o retea de socializare. “M-a oprit lumea pe stradã, mi-a spus cã de ce am fãcut orasul de rusine. Politia m-a luat de la poartã. Le-am spus cã eu am dat cu piatra ca sã mã rãzbun. Mi-au dat 100 de lei amendã. Iatã!”, a povestit Gabriel, arãtând la camerã procesul verbal întocmit de politisti. Huseanul a sustinut cã si el cântã, ca si Lino, si se cunosc, ba chiar ar fi colaborat în trecut. Confesiunea filmatã însã, dupã ce a fãcut înconjurul internetului, iar comentatorii au început sã-l facã în fel si chip, a fost stearsã de Gabriel. Parcã în ciuda lui Lino Golden, care îl fãcuse “tãran de la Husi, cãruia îi e cam…foame”, pe pagina de socializare a huseanului, grãtarele pline cu carne sunt cele mai prezente, semn cã mãcar de mâncare Gabriel nu duce deloc lipsã!

La aproape o sãptãmânã de când un artist si membrii echipei sale au fost luati la tintã pe scena Toamnei Culturale Husene, Politia a gãsit un vinovat. Gabriel, 24 de ani, cel care îi promisese lui Lino Golden cã îi va rupe o mânã dacã vine la Husi, a povestit cum si de ce a dat cu pietre. Ca sã fie mai convingãtor, mai ales cã oamenii din oras l-ar fi oprit pe stradã, reprosându-i cã face orasul de rusine, tânãrul s-a filmat într-un clip pe youtube. A povestit în filmulet faptul cã pe 10 octombrie, politistii l-au luat din poartã si l-au dus la sectie. Acolo le-a povestit faptul cã el a dat cu pietre, fãcând acest gest din “rãzbunare”. “Pentru mine, Lino Golden e un gunoi”, a spus el. A sustinut apoi cã în urmã cu 3 ani a avut un conflict cu Lino Golden si acum, când a auzit cã este invitat la Husi, a considerat cã e momentul revansei. “Nu stiti voi cum e sã fii înjurat, jignit”, spune pe filmare acesta. De asemenea, Gabriel sustine cã l-ar fi cunoscut personal pe Lino Golden. “Si eu cânt, si el cântã”, a sustinut Gabriel, care, în finalul filmãrii roagã lumea sã se aboneze la canalul sãu de youtube, cã urmeazã piese tari si “colaborãri la care nici voi nu vã asteptati”.

Gabriel a sters filmuletul, când a vãzut reactiile internautilor

Nu a ratat nici replica lui Lino Golden, în care era fãcut “un tãran, cãruia îi e cam…foame”. “Nu prea înteleg eu ce a vrut sã spunã cu replica asta”, a sustinut Gabriel. Ei bine, dupã toate confesiunile fãcute cu multã detasare si chiar nonsalantã, reactiile internautilor nu au întârziat sã aparã: “Esti un terminat. La puscãrie” sau “ai fãcut orasul de rusine”, l-au apostrofat acestia. Din cauza lor, sau poate pentru cã si-a dat seama cã nu-i sunt deloc favorabile “confesiunile” despre rãzbunare, curajosul Gabriel a sters filmuletul, desi vizualizãrile erau destul de multe.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ