22 C
Vaslui
02-iul.-2022

Connect-R a recunoscut motivul rupturii de Alex Velea: «Eram frustrat pe treaba asta»

Connect-R a dezvăluit în sfârșit motivul rupturii dintre el și Alex Velea. Artistul a vorbit despre presupusa invidie dintre ei și a clarificat ce s-a întâmplat de fapt între el și iubitul Antoniei.

Connect-R și Alex Velea au format un duo imbatabil în 2008, când au lansat hitul ,,Dacă dragostea dispare”. Cei doi artiști au cunoscut un succes de neegalat la acea vreme și părea că acest aspect se manifesta și în relația dintre ei, căci pentru o vreme au fost cei mai buni prieteni.

Fanii au fost surprinși când cei doi, în loc să continue colaborarea, au luat-o pe drumuri separate, iar prietenia dintre ei s-a destrămat din cauza unor conflicte în plan profesional.

Connect-R a oferit detalii în cadrul emisiunii lui Denise Rifai, despre culisele prieteniei cu Alex Velea și a recunoscut că l-a deranjat faptul că succesul piesei ,,Dracă dragostea dispare” era mai degrabă atribuit colegului său.

,,Nu, nu avea cu ce să mă fure Velea. Nu are nici cea mai mică legătură. Că eu am avut o frustrare pentru faptul că lumea asocia piesa numai cu Alex Velea atunci, piesa ‘Dacă dragostea dispare’, da, asta este super real…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/connect-r-si-alex-velea-motivul-conflictului-636875.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here