spot_imgspot_img
spot_img
1.8 C
Vaslui
09-dec.-2023

Consilier al primăriei, făcut poliţist pentru că şi-a pus poze nud pe HI5

- Advertisement -

Daniel Urs, de 29 de ani, consilier al Direcţiei Urbanism din Primăria Timişoara, a fost făcut poliţist comunitar de primarul Gheorghe Ciuhandu, după ce tânărul şi-a postat câteva poze nud pe o pagină de socializare, potrivit adevarul.ro.
Consilier juridic în Direcţia Urbanism, Daniel Urs a ajuns poliţist comunitar printr-o simplă semnătură a edilului-şef din Primăria Timişoara, relatează adevarul.ro.

Proaspătul poliţist comunitar Daniel Urs a fost „reorganizat” după ce şi-a postat în toamna lui 2009 mai multe fotografii în care apare dezbrăcat pe o plajă.

„Domnul Urs este poliţist comunitar şi face parte din Serviciul de Ordine Publică. El este însă pe lista de disponibilizări, la fel ca alţi 35 de poliţişti comunitari, care trebuie să plece din cauza reducerilor de personal. Domnul Urs a primit preavizul săptămâna trecută. În 30 de zile de la data primirii preavizului trebuie să plece”, a spus Doru Spătaru, şeful Poliţiei Comunitare Timişoara.

Daniel Urs a dat în judecată primăria şi susţine că transformarea sa din consilier juridic în poliţist comunitar este abuzivă.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.