spot_imgspot_img
9.6 C
Vaslui
25-feb.-2024

Consilierii lui Pavãl fac terapie la pãcãnele în timpul sedintelor de CL. Din cauza majoritãtii! | PAMFLET

- Advertisement -

Nu numai în grajdul Boului Ros revolutia digitalizãrii a luat amploare. Si la Vaslui. Existã câtiva consilieri locali care au uitat sã vinã la sedintele de CL, fiindcã, vai Doamne, sunt ocupati si preferã formatul on-line. Si stiti de ce? Îi rup pãcãnelele si nu vor sã plece de la aparat când acesta le dã serii de septari, una dupã alta.

Ei, vã dati seama cum sunt votate proiectele la Vaslui, când acelui consilier îi intrã specialã. N-o sã se mai audã în sala de CL, „X-ulescu pentru”, ci „Mânca-ti-as, mi-au intrat septarii!”. Acum, la ultima sedintã, am fost scutiti de astfel de manifestãri, însã am mai vãzut un alt consilier care conducea masina nestingherit si mai si vorbea la tabletã.

Noi stim cã o astfel de chestie se pedepseste de cei de la Militie, dar pentru consilierul nostru se pare cã nu, fiindcã este de la PSD. Si asa, la volan fiind, încãlcând codul rutier, si-a permis sã le spunã celor din majoritatea de CL: „Bãi, sarlatanilor!”. Pãi dacã nimeni nu-i face sesizare cã a înjurat la telefon în timp ce conducea masina! Asa le trebuie!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Mai „boul ” marceleeeee ,câte mese ti a promis umflatu ,la aroma copou ca să scrii articolul asta :))))) trăiască antibiotice Iași fără sponsorizările lor nu mai erați demult. Acus vine iar cuvidul pac mai da buf nea tătaru pardon sefu vostru, am auzit ca aveți icoane cu el în studio pardon în „coteț”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.