spot_img
27.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Viteză, bodyguardul lui Tudorel, a picat de fazan la un meci în care consilierii PSD au încercat o directă în bărbia majorității din CL Vaslui, însă liberalii și useriștii au reușit eschiva perfectă

- Advertisement -
SINGURI LA ȘEDINȚĂ… Consilierii social-democrați nu au mai ajuns să-și voteze proiectul de hotărâre privind înființarea secției de kickboxing din cauza liberalilor și usr-iștilor, care nu s-au prezentat la ședință

UNII AU APLAUDAT, ALȚII AU ABSENTAT… Consilierii PNL și USR din Consiliul Local Vaslui au considerat că înființarea secției de kick boxing în cadrul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Vaslui nu reprezintă o urgență, prin urmare au decis să nu se prezinte la ședința extraordinară convocată  vineri, la solicitarea social-democraților. După ce a făcut prezența și a numărat doar 10 consilieri, secretarul general al municipiului Vaslui a declarat ședința nestatutară din cauza lipsei de cvorum. Fără se realizeze că se va ajunge aici, social-democrații au gândit o întreagă regie înaintea ședinței. Au stabilit cu Remus Ciobanu, președintele clubului Scorpions, ca acesta să aducă în sală cu mai mulți sportivi, pentru a fi siguri că proiectul lor va trece, însă din păcate pentru ei mutarea liberalilor și usr-iștilor i-a lăsat cu ochii în soare. Nu a fost prima dată când Alexandru Barbu a recurs la presiunea „publicului” din sală pentru a avea sorți de izbândă. La fel a procedat și cu bazariștii sau cu tinerii care au primit teren de casă pe Dimitrie Cantemir. Pe toți i-a chemat la ședințe și chiar i-a asmuțit împotriva majorității, însă de data asta planul nu i-a mai mers. Ca să nu le rămână, totuși,  dator după chemarea la apel, social-democratul le-a cerut celor prezenți în sală să se ridice în picioare și să îi aplaude pe sportivii aduși la primăriei, ceea ce s-a și întâmplat. Un teatru ieftin, pentru că dacă într-adevăr i-ar păsa de sportivii care fac sacrificii pentru a obține rezultate, Alexandru Barbu i-ar fi chemat la ședința extraordinară de vineri și pe campionii de la celelalte cluburi din oraș, care au făcut cinste Vasluiului peste tot unde au mers. Se pare că, în viziunea social-democratului, doar sportivii antrenați de prietenul lui Tudor Buzatu merită să fie aplaudați și felicitați de angajații primăriei.

Cotidianul Vremea Nouă atrăgea atenția încă de joi că înființarea secției de kick boxing în cadrul CSM Vaslui e doar o afacere de partid, de pe urma căreia principalul beneficiar ar urma să fie Remus Ciobanu, antrenorul și președintele Clubului Scorpions, un apropiat al lui Tudorel Buzatu. Această ipoteză ne-a fost confirmată vineri, când în sala de ședințe a CL Vaslui și-a făcut apariția chiar Remus Ciobanu, însoțit de câțiva sportivi de la Scorpions, toți cu medalii la gât. Fostul luptător a fost singurul antrenor de kick boxing din oraș care a venit să susțină înființarea aceastei secții în cadrul CSM Vaslui și asta nu pentru că antrenorii de la celelalte cluburi nu ar fi vrut și ei să participe la ședință, ci pentru că pe aceștia nimeni nu i-a invitat la discuții. Nici măcar Bogdan Cristea, directorul CSM Vaslui, nu era prea convins de necesitatea înființării secției de kick-boxing în cadrul clubului pe care îl conduce. Deși trebuia să fie “vioara întâi” la acest proiect de hotârâre, Cristea nu a jucat decât rolul unui biet scrib, care nu a făcut altceva decât să completeze raportul proiectului de hotărâre, dovadă cât se poate de clară că decizia înființării acestei secții a fost luată peste capul lui. Șeful CSM Vaslui nu s-a întins pe mai mult de patru rânduri atunci când a scris despre oportunitatea înființării secției: “Interesul sporit al copiilor și tinerilor de a practica acest sport pentru dezvoltarea armonioasă și autodisciplină, precum și obținerea de rezultate personale/în echipă reprezintă argumente reale ca municipalitatea vasluiană să investească în acest sport deloc facil”, a scris directorul CSM Vaslui în documentul înaintat consilierilor locali.

Minciuni în timpul ședinței

ÎNTRERUPT… Remus Ciobanu a încercat să le explice consilierilor locali de ce e nevoie de o secție de kick boxing în cadrul CSM Vaslui, însă nu prea a reușit

Cu toate că ședința a fost declarată nestatutară, subiectul înființarii secției de kick-boxing în cadrul CSM Vaslui a fost dezbătut minute în șir în afara cadrului oficial. Consilierul Sorin Radu, a dorit să afle dacă această ramură sportivă aparține vreunei federații și dacă, în prezent, kick boxingul este considerat sport olimpic. Președintele Scorpions Vaslui i-a răspuns, scurt, consilierului ALDE că kick boxing este sport olimpic și că sportivii care îl practică vor putea participa la Jocurile Olimpice de vară din 2024, de la Paris. Remus Ciobanu este contrazis însă chiar de site-ul Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), care în prezent are trecut acest sport la jocuri neolimpice. Decizia de a introduce  sau nu kick boxingul pe lista jocurilor olimpice se va lua abia în luna septembrie a acestui an, la Mumbai (India), când se va întruni Comitetul Olimpic Internațional. De ce a ales Remus Ciobanu să mintă în timpul ședinței de CL, nimeni nu știe.

În opinia lui Alexandru Barbu, doar unii sportivi merită aplauze

Ideea înființării secției de kick boxing în cadrul CSM Vaslui a apărut în 2021, când grupul consilierilor locali PSD Vaslui s-a trezit cu o petiție semnată de 112 persoane, care solicitau ca clubul primăriei să acopere și această ramură sportivă. Consilierii PSD s-au conformat imediat și au depus un proiect de hotâre în aceast sens, care însă a stat prin sertarele primăriei aproximativ doi ani. Sătui să tot aștepte, aceștia au convocat vineri, 13 iulie, ședință extraordinară de CL, la care însă consilierii PNL și USR nu au participat, aceștia din urmă considerând, probabil, că un astfel de proiect poate fi adoptat și într-o ședință ordinară.

Clubul lui Remus Ciobanu, abonat constant la banii publici

SPRIJINIT… Conducerea Partidului Social Democrat e prezentă la toate galele organizate de Remus Ciobanu

Clubul Scorpions Vaslui nu are foarte mulți ani de când și-a deschis porțile, și cu toate acestea a reușit să se facă remarcat atât pe plan local, cât și național prin premiile și medaliile obținute de sportivi. Un mare merit pentru acest lucru îl are Remus Ciobanu, experimentatul antrenor prin mâna căruia au trecut zeci de luptători care au făcut performanță atât în țară cât și în străinătate. Pe lângă imaginea foarte bună pe care o are în lumea sportului, Remus Ciobanu mai este cunoscut în municipiul Vaslui și ca bodyguardul lui Tudorel Buzatu, fiul președintelui CJ Vaslui, Dumitru Buzatu. Cu mulți ani în urmă, când liberalii și social democrații se băteau la propriu prin campaniile electorale, Tudorel Buzatu ar fi scăpat cu basma curată din câteva scandaluri abia după ce și-a sunat prietenul, care de fiecare dată a intervenit acolo unde situația a impus-o. Anii de haiducie în politică au trecut, Tudor Buzatu a devenit un respectabil secretar de stat în Secretariatul General al Guvernului României, în timp ce Remus Ciobanu și-a făcut propriul său club sportiv, pe care, la câteva luni după înființare, l-a și mufat la banii publici. Deși la capitolul experiență în competițiile naționale stă mai prost decât celelalte entități sportive de profil din oraș, Clubul Scorpions Vaslui a primit, în ultimii ani, sume uriașe de bani, atât din partea Primăriei Vaslui cât și a Consiliului Județean Vaslui, bani pe care, oficial, i-a folosit fie pentru achiziționarea de echipamente, fie pentru organizarea și participarea la diverse competiției. În 2018, Primăria Vaslui i-a alocat clubului Scorpions MMA Vaslui fonduri în valoare de 80.466 lei, în anul 2019- 39.339 de lei, în anul 2020 – 94.524 de lei, în anul 2021 – 58.194 lei. În urmă cu trei ani, Club Sportiv Scorpions MMA Vaslui a primit 26.630 lei și din partea Consiliului Județean Vaslui. Fiind un aproapiat al familiei Buzatu, Remus Ciobanu s-a bucurat tot timpul de susținerea “greilor” din Partidul Social Democrat, așa cum se poate vedea și în poza de mai sus. Aceste legături mai mult sau mai puțin “bolnăvicioase” îl propulsează acum pe Remus Ciobanu în postura de favorit pentru a prelua frâiele secției de kick boxing din cadrul CSM Vaslui, asta după ce Alexandru Barbu, din respect și grijă pentru sportivii locali, desigur, va reuși să-și treacă proiectul de hotărâre prin Consiliul Local.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

21 COMENTARII

 1. Asta nu e ala care și-o trage cu fufa aia de Zenaida Mosailov prin vestiare cand copiii se antreneaza??? :))))) si dupa pleaca in concediu cu barbat-su lu Zenaida sau pun poze de la bere pe facebook? da de cand si pana cand e asta mare antrenor de Kick boxing? A cam imbatranit intre timp. . . . . .iar de tupeu nici nu mai zic. . . . . .zici ca a luat premiul 1 la olimpiada de box!!! În ce hal am ajuns. . . . . ne meritam soarta!

 2. Da..se vede ca ai intrat intru.n conflict politic fara sa.ti dai seama,remus iti dau un sfat,inainte de a face o treaba ca asta,stai de vorba cu oameni care au adus rezultate intradevar pentru orasul asta,in domeniul asta ma refer,exemplu:..liga de est..sulsa..varan..defender…oameni care intradevar de ani de zile aduc rezultate si fac reclama orasului nostru..nu se lauda cum te lauzi tu..nu mai vb de hondru care a facut performanta la vasluui de nici nu stiai tu esenta artelor martiale, .bine..ionicescu marius..nu mai vb de bodo..milogul cum ii spuneau toti,dar el saracu se zbatea pt copii lui..si nu mai vb de rezultatele lui cand se batea el pe kick boxing pe vaslui nu stia lumea de asa ceva,dupa asta petronel cu tornado..jos palaria pentru el..oameni cu caracter oameni care intradevar au facut sacrificii pt sportul asta..si tu..care eati pe piata de 5,6 ani..cu brandul de la scorpions si cu sportivi gata pregatiti de altii..te ridici cu pretentii???

 3. Da..se intelege..renmus ai intrat intrun conflict politic fara sa.ti dai seama,in fine..stiu ca tu gandesti altfel fata de ei,dar trebuia sa gandesti alfel ,trebuia sa te consulti cu oameni din oras care au expierenta mai multa fata de tine,in domeniul artelor martiale,oameni care fac de 20..30 de ani si aduc rezultate mult mai mari pentru oras,decat le vezi tu..

 4. Să supărat timoftiuciuc că nu este și el în lot că are 160 kg sii itaena coatele în pantaloni..că după numai are săracul.. vai ce tâmpit este omul acesta.

 5. cita pauserala , se mira ce structuri sa mai faca prin care sa ciordeasca de la populatie coroclei.
  Dar lui Gavrilescu P ce functie urmeaza sa i dati ? ca este parasit de toti rromi din Vaslui .. ca!!!!!!! de cite ori intra in discutie cu careva voia bautura pe degeaba ,,, in ce cotuna mai este primit macar la discutie acest personaj.
  Umbla si el ca un catelus cu cei de la PSD . pe strada duminica cica sa i vada lumea …..
  Poate o sa va uitati voi pe furis ,,, la cei care vor fi alesi .. din alta structura politica

 6. Felicitări pentru cele scrise în articol! Lucrurile chiar asa stau pentru ca întâmplător cunosc și eu un antrenor de kick box din oraș și îmi spunea ca pe el și pe ceilalți colegi ai lui nimeni din primărie nu i-a băgat în seamă. Totul se face intr-o singura direcție, pentru o singura persoana!
  Eu am optat sa-mi dau copilul la baschet, la nou înființata sectie a CSM. Vreau sa va zic ca mai multă dezorganizare și amatorism ca acolo nu mai găsești niciunde! Am crezut ca primaria vrea altceva, ca va pune mai mult accent pe profesionalism, dar ne-am înșelat. Acum vrem sa ne întoarcem la clubul privat și cred ca toți ceilalți copii vor proceda la fel! Să va fie rușine atât celor din primărie cât si celor din CL care va faceți jocurile voastre personale pe bani publici și pe spatele sportivilor!

 7. Când alte cluburi apelau la primărie primeau un răspuns sec , nu sunt bani , nu e loc …e.t.c sunt curios pe ce criterii a fost ales acest Viteza de către primărie pentru a fi sponsorizat …nu mai scoate bani din sălile lui de jocuri și din curve ? Bine nu îi pune nimeni la îndoiala munca de antrenor și ceea ce face la clubul sau dar până a fi sponsorizat de către primărie e cale lungă , pai in jurul lui se învârte și familia Mosailov…..și restul , ce facem aducem toate capetele pătrate in fața ? 🤔Barbule ești un mincinos și un libidinos p.s îți voi face o surpriza mare in zilele ce urmează 😉

 8. Acest viteza sa ii scoate ti cazierul sa vedeti de ce a fost la puscarie!! El crede ca el e destepti altii prosti care fac sport in orasul asta!! Vrea sa manance el tot! Sa stea parcat ca sta bine!!

 9. Buie Muzatu ! Pa mitica ! Cu mitica la mititica … la mititica .. cu mitica la mititica …. ! Buie Muzatu ! Pa mitica ! Cu mitica la mititica … la mititica .. cu mitica la mititica …. !

  Barbu ! Un lacheu !
  Pai Ceaușescu chiar a fost patriot . El a format generația după el , Iliescu , Nastase …. oameni cu carte , rigoare politica și talent in tehnici de manipulare ! Când ma uit ce a format tatucu Buzatu in urma lui imi dau seama ca n-are pic de iubire de țara ! Cum sa lași ma in urma ta , așa analfabeți funcționali , tu vrei sa ii conduci pe ăștia din pat de la pensie ?! Tu vrei sa ii păpușești pe ăștia ? Chiar îți va ieși ! Dacă boborul vasluian va fi atât de prost cât sa voteze in continuare PSD , nu ca ca PSD e răul cel mai rău , însă la Vaslui , Muzatu chair a întrecut orice limita a baronismului! Omul asta știe ca dacă nu moare din funcție … n-are cum sa scape fără cătușe … fără a fi urmărit penal ulterior ! E imposibil ca un funcționar public de o viața , fie ea in slujba si interesul cetățeanului sa-l fi ajutat sa creasca un retard dar si o avere așa mare ! Însă astăzi din funcție e protejat … întrebare care se pune? Oare lumea o sa înțeleagă ca trebuie ales orice numai Muzatu nu ???? Ca dacă da …. Scoala de lachei PSD se va dezvolta cu de-al de barbu in frunte ! Băiatul n-are nici o vina ca e lacheu … așa ia fost scris .. in stele !

 10. Urmaresc adesea dezbaterile din CL (cele ce au foat mediatizate) și vreau sa spun un singur lucru: cel mai cerebral și cel care pune cel mai corect problema este Radu. Știu, a fost in viceprimar varza, vor spune mulți. Eu ma refer strict la ce văd acum in CL, omul știe sa pune problema in mod corect. Singur însă este prea puțin. Intr-un CL plin de maimuțoi precum Barbu&co, penibilii din USR sau PNL, Radu e pistol cu apa.

  • Este si a fost balamaua psd in Consiliu. Ca mare liberal si.a aranjat acest inteligent sotia la vama, iar acum, politicianul de exceptie Sorin Radu face frumos si cum spune psd pana prinde postul de profesor la Palatul Copiilor si pana ii fura lui Olaru clubul de automodele. Visul lui, un om fara slujba, fara coloana dar cu aspiratii!

 11. Bine ar fi sa faceți niste săpături sa aflați trecutul individului asta cu metehne mai degrabă de interlop, decât de sportiv.

  Lui Barbu, un singur mesaj: mare lachios mai ești! Un linge clanțe ai fost, un linge clanțe vei rămâne!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.