-5.3 C
Vaslui
07-feb.-2023

Consiliul Județean denunță un “fake news grosolan la Tanacu”. Vasluienii contraatacă: “mama lui de proiect…”

- Advertisement -
ACUZAȚII… Consiliul Județean Vaslui a denunțat, printr-o postare pe Facebook, un “fake news grosolan la Tanacu”, care se referă la un drum deplorabil din Tanacu.

REACȚII… Consiliul Județean Vaslui critică dur un mesaj publicat de o vasluiancă pe rețelele de socializare. Este vorba despre o fotografie cu un drum aflat într-o stare deplorabilă, însă prezentat ca fiind din comuna Tanacu. “Fake news grosolan la Tanacu. Vasluianca, sub numele de Oana Antohe, defăimează o comunitate întreagă și județul Vaslui, aducând prejudicii uriașe de imagine”, se arată într-o postare pe Facebook-ul Consiliului Județean Vaslui, în care se cere, totodată, ca “autoritățile în drept să efectueze cercetări, iar persoanele care defăimează cu intenție o comunitate și un județ întreg să răspundă în fața legii”. Nici postarea Consiliului Județean nu a rămas fără reacții, vasluienii îndemându-i pe reprezentanții Consiliului Județean Vaslui să meargă pe teren și să vadă cum arată și porțiunea de drum dintre Muntenii de Sus și Tanacu. Eu, personal, nu mă simt deloc defăimată și nici deranjată nu sunt de acea postare însă, de faptul că fac zilnic naveta pe un drum care este de-a dreptul impracticabil, sunt mai mult decât deranjată…”, a reacționat o vasluiancă la postarea de pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Vaslui.

Consiliul Județean Vaslui a denunțat, printr-o postare pe Facebook, un “fake news grosolan la Tanacu”: “Acesta este un fake news de o gravitate mare. O tânără a postat pe rețelele de socializare o fotografie, prin care sugerează că ar prezenta un drum din Tanacu, afectat de intemperii. Însă, vasluianca, sub numele de Oana Antohe, defăimează o comunitate întreagă și județul Vaslui, aducând prejudicii uriașe de imagine. Reprezentanți ai Consiliului Județean Vaslui au mers în comuna Tanacu, pentru verificări și au constatat că fotografia prezentată este trucată. Drumul prezentat nu provine din comuna Tanacu și nici din județul Vaslui, fiind probabil din afara țării. Ar trebui ca autoritățile în drept să efectueze cercetări, iar persoanele care defăimează cu intenție o comunitate și un județ întreg să răspundă în fața legii. În comuna Tanacu se află în derulare un proiect de asfaltare a DJ 244K, pe o lungime de 8 km, de la ieșirea din localitatea Tanacu până la Bălțați. În prezent este turnat primul strat de asfalt, iar în perioada următoare constructorul va continua lucrările, turnând cel de-al doilea strat din covorul asfaltic”, se arată într-o postare pe Facebook-ul Consiliului Județean Vaslui.

“Pe noi, locuitorii comunei Tanacu, asta ne interesează… Nu postările pe Facebook”

Vasluienii au reacționat imediat, reamintindu-le reprezentanților Consiliului Județean Vaslui de un alt sector de drum pe care nu se circulă prea ușor: “Trebuia să postați fotografii din porțiunea de drum de la Muntenii de Sus -Tanacu”, “Cu un simplu fake news v-ați scos… Pe bune, drumul este jalnic”, “Pentru drumul de la Tanacu la Bălțați, deși nu este terminat, felicitări! Dar pentru drumul de la Muntenii de Sus la Tanacu, trebuie să primiți batjocuri, că le meritați de peste jumătate de an și să nu dați vina pe iarnă”, sunt trei dintre comentariile scrise de vasluieni. De asemenea, un alt vasluian a publicat un filmuleț cu drumul dintre Muntenii de Sus și Tanacu, despre care a spus că e din luna martie a acestui an. O altă vasluiancă a încercat să explice, însă, cum se văd lucrurile din punctul său de vedere: “Fotografia la care faceți referire a fost postată, cel mai probabil, pentru a se face haz de necaz. Persoana care defăimează cu intenție o cumunitate, postând pe rețelele sociale o poză, ar trebui să răspundă în fața legii, ok… Dar pentru starea deplorabilă în care se află DJ 244K, oare cine ar trebui să răspundă în fața legii?! Eu, personal, nu mă simt deloc defăimată și nici deranjată nu sunt de acea postare însă, de faptul că fac zilnic naveta pe un drum care este de-a dreptul impracticabil, sunt mai mult decât deranjată… Dacă tot s-au deplasat reprezentanți ai CJ Vaslui în comuna Tanacu, au constatat și starea drumului?! Pe noi, locuitorii comunei Tanacu, asta ne interesează… Nu postările pe Facebook. Proiectul acesta, mama lui de proiect, se află în derulare de vreo trei ani, timp în care Drumul Județean s-a stricat din ce în ce mai mult, iar astăzi e un calvar să circuli pe acea porțiune de drum (n.r. referire la sectorul de drum dintre comuna Muntenii de Sus și Tanacu, nu cel dintre Tanacu și Bălțați – despre care a comentat Consiliul Județean)”, a reacționat o vasluiancă la postarea de pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.