8.1 C
Vaslui
10-dec.-2022

Consiliul Judeţean Neamţ vrea avocat cu „nume” ca să-şi scape „pielea” după prăbuşirea podului în Siret

- Advertisement -

Prăbuşirea în apele Siretului a podului de la Luţca a creat noi probleme la Consiliul Judeţean Neamţ, motiv pentru care consilierii judeţeni doresc angajarea unui avocat experimentat, pentru a apăra instituţia în viitoare procese

Una dintre ultimele decizii luate în plenul Consiliului Judeţean a inflamat iar mediul politic şi nu numai din Neamţ, unul şi aşa extrem de sensibil după ce podul de la Luţca, aflat în proprietatea instituţiei, s-a prăbuşit în apele Siretului pe 9 iunie 2022, la şase luni de la reabilitare.

În ultima şedinţă de Consiliu Judeţean, un proiect a avut legătură directă cu acest aspect nedorit. Administraţia judeţului a început demersurile pentru angajarea unui avocat cu „renume“, plătit din bani publici, deoarece sunt posibile procese în cazul prăbuşirii construcţiei de peste Siret, inclusiv recuperarea unui eventual prejudiciu.

„Reprezentarea Unităţii Administrativ Teritoriale Judeţul Neamţ de către un avocat experimentat, atât în ceea ce priveşte soluţionarea diferendelor, cât şi pentru recuperarea prejudiciului va spori şansele reducerii impactului financiar al consecinţelor contractuale asupra bugetului“, se arată în proiectul de hotărâre al CJ.

Citeste mai mult: adev.ro/rfl17t

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.