spot_img
28.9 C
Vaslui
17-iun.-2024
spot_img

Consiliul Județean Vaslui dă 10.000 euro la service pentru repararea mașinilor din dotare

- Advertisement -

ACHIZIȚIE… După ce la începutul acestui an, Consiliul Județean Vaslui a achiziționat servicii de spălare a celor 9 mașini aflate în proprietatea sa, în valoare de 2.900 de euro, astăzi aflăm de pe site-ul instituției că o nouă achiziție care vizează parcul auto urmează va fi făcută, privind repararea mașinilor. Bugetul pus la dispoziție de Consiliul Județean Vaslui pentru service-urile auto din municipiul reședință de județ interesate de această colaborare este de 50.000 lei, fără TVA.

Potrivit caietului de sarcini, pentru a fi declarat câștigător, ofertantul va trebui să asigure servicii pentru revizii și inspectii tehnice periodice, reparații curente, vulcanizare roți și înlocuire piese și accesorii defecte, precum și schimb de anvelope și service roți. După ce Consiliul Județean Vaslui și service-ul auto câștigător vor bate palma, prețurile nu vor mai putea fi modificate timp de 12 luni, perioada de valabilitate a contractului. Pentru a se califica, prestatorul trebuie să dețină autorizație proprie RAR valabilă, iar ca dotare minimă de echipament trebuie să bifeze un stand de testare frânare și amortizoare, proprie sau în parteneriat; un stand de verificare și reglare direcție a tuturor modelelor pentru marca Dacia; o stație completă pentru ITP; un sistem de încărcare pentru instalația de aer condiționat; un program de diagnoză computerizată; o instalație de vopsitorie a vehiculelor, dar să practice și activități de tractare 24/24 de ore a vehiculelor rutiere și să asigure intervenția rapidă în interiorul județului la solicitarea telefonică.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Mulți frustrați sunt pe aici!

    Raportat la numărul de autoturisme aparținând CJ Vaslui și condițiile stipulate, cei 50.000 de lei reprezintă o bătaie de joc. Suma este extraordinar de mică, iar cel care se va încumeta la așa ceva (având în vedere ce scrie autorul articolului, citez: „prețurile nu vor putea fi modificate în următoarele 12 luni… service, …. tractare 24/24 ore, etc…”) va fi un mare fraier. Dacă vreunul dintre cei care s-au trezit să înjure neștiind despre ce este vorba, ar avea un service (și, în mod automat ar ști care sunt prețurile pieselor de schimb, al carburanților, al manoperei, etc.) s-ar încurca cu un asemenea mizilic (mai puțin de 850 euro/lună/x autoturisme)?
    Înainte de a mușca la vrajeala tip propagandă electorală, oameni buni, poate nu ar strica să treceți informația „îngurgitată” prin filtrul rațiunii…

  2. bagamias pula in gura voastra de PSD isti , cacacamas pe mormantul matii ,in frunte cu paval si buzatu si umflatul ala de tudorel si popica …futuvan gura cand va vad pe strada va dau cu maceta frumos

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.