Consiliul Județean Vaslui, partener într-un proiect al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură

PROIECT… “Dezvoltarea locală prin crearea și operaționalizarea Consiliului Digital al județului Vaslui”, proiect derulat de CJ Vaslui și CCIA.

PARTENER… Consiliul Județean Vaslui a fost cooptat într-un proiect inițiat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură: “Dezvoltarea locală prin crearea și operaționalizarea Consiliului Digital al județului Vaslui”. Proiectul va fi depus în cadrul Programului Operational Capacitate Administrativă (POCA), care finanțează capacitatea ONG-urilor și partenerilor sociali de a se implica în formularea și promovarea dezvoltării la nivel local. Bugetul total al proiectului este de 412.000 lei, din care cofinanțarea Consiliului Județean Vaslui 0 lei. Obiectivul general de dezvoltare asumat îl reprezintă dezvoltarea economico-socială echilibrată și durabilă a Județului Vaslui, care să conducă la creșterea calității vieții și la reducerea decalajului de dezvoltare față de celelalte județe din România, precum și a celui intrajudețean dintre mediul rural și cel urban.

Ca urmare a implementării proiectului, în conformitate cu direcțiile trasate de SCAP, va “crește dimensiunea participativă a sectorului ONG și a celorlalți parteneri sociali relevanți, se va dezvolta cultura dialogului politic și social și se va consolida capacitatea acestora de a-și realiza cât mai bine și cât mai eficient activitătile, astfel încât acestea să fie parteneri vizibili pe scena politico-administrativă. Prin activitățile pe care le va implementa, proiectul va contribui în mod semnificativ la dezvoltarea județului și a comunității locale. Facem mențiunea că parteneriatul pentru acest proiect nu este unul de tip clasic, ci reprezintă un angajament al autorității locale de susținere a implementării proiectului și a rezultatelor acestuia în vederea dezvoltării de politici publice”, se arată într-o adresă a Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Vaslui.
1 COMENTARIU

  1. O droaie de cuvinte asezate in fraze care nu exprima nimic concret.De asta nu este dezvoltata cultura dialogului politic si social , nu exista proiect.Sunt multe ONG.uri aspiratoare de bani publici fara sa faca ceva concret.Iar Camera de Comert nu este inafara acestor manevre. Au fost exemple destule, cel mai elocvent este cel dat de fostul președinte al Camerei de Comerț și Industrii a României, Mihail Vlasov, care a fost condamnat la 8 ani de închisoare de Curtea Supremă, acuzat de folosirea influenţei sau autorităţii în scopul obţinerii unor foloase, delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată.

LĂSAȚI UN MESAJ