Constantin Dulute si Iulian Bularda, donatii împortante pentru spitalul bârlãdean! (FOTO)

ALÃTURI LA NEVOIE…Doi oameni de afaceri din Bârlad, Constantin Dulute si Iulian Bularda, au fãcut donatii importante spitalului bârlãdean, care este suport Covid-19. Constantin Dulute nu este la prima donatie, el fiind sponsorul principal al spitalului bârlãdean, sãrind în ajutor ori de câte ori a fost nevoie. El a donat încã de la începutul pandemiei aparatul PCR cu care se efectueazã acum testele Covid. Iulian Bularda, patronul de la SC Cleopatra SRL, a fost internat la spital cu Covid-19 si a vãzut cã institutia are nevoie de orice ajutor, asa cã a donat 25 000 de lei, pentru 10 paturi performante, în ideea de a veni în sprijinul bolnavilor. „Multumim Fundatiei Constantin Dulute! Multumim pentru bunãtate si generozitate si firmei Cleopatra SRL”, au scris pe pagina de socializare reprezentantii spitalului bârlãdean.

Într-o perioadã în care numãrul cazurilor de COVID-19 creste alarmant, iar în Compartimentul de Primiri Urgente zilnic se efectueazã în medie 100 de evaluãri clinice si biologice, Fundatia Constantin Dulute a donat acum câteva zile compartimentului echipamente si aparaturã medicalã în valoare de 16.502 lei, constând în douã aparate EKG – Edan performante, un computer si o imprimantã functionalã laser.

„Aceastã donatie vine în completarea sprijinului continuu oferit de Fundatia Constantin Dulute unitãtii noastre! Apreciem si adresãm multumiri acestor actiuni de responsabilitate socialã care se transformã într-un beneficiu pentru pacientii nostri care au nevoie de îngrijiri medicale de calitate! Multumim pentru bunãtate si generozitate!”, mentioneazã conducerea spitalului pe pagina de Facebook a institutiei.

Iulian Bularda a înteles „pe viu” ce înseamnã Covid! Si a decis sã ajute!

Pentru a sustine efortul spitalului de a creste calitatea serviciilor hoteliere, firma SC. Cleopatra SRL Bârlad, prin patronul Iulian Bularda, a donat sectiei de Boli Infectioase suma de 25.000 lei pentru achizitionarea unui numãr de 16 paturi mecanice. Paturile sunt pe roti, au somierã în trei sectiuni, saltea, suport de perfuzie inclus si bare laterale de sigurantã. Sunt adaptate nevoilor pacientilor, oferind astfel confortul necesar. Donatia vine dupã ce Iulian Bularda a fost internat cu Covid-19, fiind depistat pozitiv. „Am fost impresionat de faptul cã în spital se fac eforturi serioase pentru ca oamenii sã se însãnãtoseascã, însã mai sunt multe lucruri de pus la punct, pe partea hotelierã. M-am decis sã donez deocamdatã 10 paturi si, în luna decembrie, voi mai dona încã 30 000 de lei, pentru achizitionarea altor paturi. Trebuie sã punem umãrul cu totii ca sã avem un spital modern unde sã poatã fi tratati bolnavii”, a spus Iulian Bularda.

„Multumim pe aceastã cale firmei SC. Cleopatra SRL Bârlad pentru ajutorul acordat în aceastã perioadã în care noi, personalul medical si pacientii suntem pusi la grea încercare.”, mentioneazã conducerea spitalului.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ