3.8 C
Vaslui
09-dec.-2022

„Continuãm împreunã”

- Advertisement -

Pavãl si-a lansat candidatura la primãrie sub sloganul

CANDIDATURÃ De ieri, primarul Vasluiului, Vasile Pavãl, este în campanie electoralã. Ca si acum patru ani, când era viceprimar si cerea sprijinul vasluienilor în dezvoltarea proiectelor de modernizare a orasului, Pavãl îsi axeazã candidatura pe continuarea proiectelor începute si realizarea unor noi investitii, care sã usureze viata vasluienilor. Sprijinit de echipa de viitori consilieri locali, din care fac parte si persoane din PNL si PC, dar si de presedintele organizatiei municipale, Adrian Tighici, primarul Vasluiului sperã cã va câstiga un nou mandat, în care sã ducã la final toate proiectele la care se lucreazã în oras.

La lansarea oficialã, primarul Vasluiului a vorbit despre ceea ce a fãcut pentru oras si planurile sale de viitor. „Mã adresez tuturor vasluienilor cu urmãtorul mesaj: nominalizarea mea ca primar din partea USL mã onoreazã, dar mã si obligã. Cred cã am desfãsurat o activitate foarte bunã în acest mandat, alãturi de colegii mei viceprimari si de Consiliul Local. În 2008, am pornit la un drum foarte greu, dar i-am simtit alãturi de mine pe vasluieni si de aceea am dorit sã fac multe pentru acest oras, de care sunt mândru. Am fost alãturi de vasluieni timp de patru ani, la bine, dar si la greu si am intrat în casele lor, fie personal, fie prin intermediul presei si asa am aflat ce nevoi au oamenii. M-am comportat cu oamenii asa cum m-au învãtat pãrintii mei: cu demnitate, verticalitate, bun simt”, a spus primarul la lansarea oficialã a candidatilor USL la functia de primar. Vasile Pavãl crede cã a fãcut tot ce se poate pentru a duce faima orasului în Europa. „Am reprezentat cu cinste municipiul si am spus de fiecare datã cu mândrie: <<Da, sunt din Vaslui si mã mândresc cu asta!>> Vin, de aceea, în fata vasluienilor cu un program de dezvoltare pe termen mediu si scurt. Vom deschide noi obiective de investitii si vom consolida statutul de oras european. Am capacitatea intelectualã de a duce mai departe destinul Vasluiului, un oras care a intrat pe mâini bune. Vasluienii vor avea primarul pe care-l meritã. În acest moment, le multumesc tuturor vasluienilor pentru ajutorul dat si le cer scuze pentru stângãciile de care am mai dat dovadã uneori. Mandatul 2012-2016 va fi mandatul deplinei maturitãti”, a promis primarul Pavãl.

Dumitru Buzatu a cerut pesedistilor sã se facã frati de cruce cu liberalii

Desi stie cã sunt foarte multe probleme în teritoriu, candidatul USL la functia de presedinte de Consiliu Judetean, Dumitru Buzatu, a cerut tuturor pesedistilor sã lase animozitãtile pe care le au fatã de liberali si sã facã front comun în campania electoralã. „Trebuie sã lucrãm împreunã. Mesajul meu se adreseazã celor care candideazã separat. Vechile adversitãti trebuie sã fie sterse si sã lucrãm împreunã cu întelegere”, a spus Buzatu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

141 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.