23.7 C
Vaslui
27-iun.-2022

Controale în magazinele care au triplat preţul la ulei. Ministrul Economiei, la Galaţi: „Avem stocurile necesare”

Ministrul Economiei, Florin Spătaru, a anunţat, duminică, la Galaţi, că începând de luni se vor face controale în supermaketuri dar şi la distribuitorii online de ulei alimentar, care au dublat şi triplat preţurile în ultimele zile. „Avem stocurile necesare suficiente”, dă asigurări ministrul.

După isteria de la staţiile de carburanţi, a apărut isteria uleiului alimentar. Aflat la Galaţi, ministrul Economiei, Florin Spătaru, a transmis că populaţia României nu are niciun motiv de panică deoarece există suficiente rezerve alimentare în ţara noastră.

Pentru ca lucrurile să revină la normal, ministrul a anunţat că începând de luni, 14 martie, vor începe controalele în supermarketuri şi la distribuitorii care comercializează online ulei alimentar.

„Avem stocurile necesare suficiente şi atunci nu ar trebui să avem probleme privind aprovizionarea cu ulei. Încă de luni, vom verifica acei distribuitori care au crescut preţul uleiului de trei ori. Vreau să liniştim populaţia: nu există niciun motiv de îngrijorare că nu vom avea stocuri de ulei. Nu ar trebui să reacţionăm la aceste mesaje, la aceste dublări şi triplări de preţuri, care nu au nicio justificare. Vom face controale şi la supermarketuri, bineînţeles.

Citeste mai mult: adev.ro/r8opqo

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here