8.8 C
Vaslui
04-oct.-2022

Coordonatorii proiectului „Vaslui – capitala tineretului din România” cautã pasionati de PR

- Advertisement -

APEL… Coordonatorii proiectului „Vaslui – capitala tineretului din România” îsi mãresc echipa. Acestia cautã oameni pasionati de PR (n.r. Relatii Publice), dornici sã li se alãture. „Fiecare tânãr ce trece pe la noi îsi transpune ideile si talentele native în moduri unice, iar asta se vede în tot ceea ce creeazã. Vasluiul se schimbã sub ochii nostri, iar partea cea mai frumoasã este cã aceastã transformare vine direct de la noi, tinerii. Dinspre tine, cel pasionat si doritor sã arãti lumii ceea ce simti în interiorul tãu si sã îl încadrezi atât vizual cât si ca mesaj”, au transmis coordonatorii proiectului.

Acestia propun cinci roluri prin care pasionatii de PR pot contribui la dezvoltarea proiectului: „social media geek – esti prezent întotdeauna pe online, comunici prin stories si postezi mereu cele mai bune unghiuri ale cafelelor tale? Avem nevoie de energia ta, în echipa noastrã!”, „visual mastermind – când gândesti în culori, forme si alinieri, design-ul este a douã ta limbã! Dacã si pe tine te deranjeazã fonturile nepotrivite pe meniul de la restaurant, atunci ar fi foarte bine dacã ai aplica pe aceastã pozitie!”, ” strategy guru – gândesti cã un arhitect, pui cap la cap piesele de puzzle si conectezi informatii cu usurintã. Cu sigurantã strategia noastrã de brand îsi poate gãsi maestrul sub coordonarea ta”, „copywriting lover – este despre modalitatea prin care comunici cu pasiune si eficient mesajul tãu cãtre cei din jur. Strigã atât cât de tin plãmânii, (dar si tastatura) alãturi de noi, mesajul miscãrii =întinerESTI si ajutã-ne sã aducem entuziasmul ei în rândul comunitãtii vasluiene!”, „networking prodigy (wonder) – esti sociabil si îti vin întotdeauna idei de colaborare cu cei din jurul tãu. Alãturi de noi, posibilitãtile sunt nenumãrate. Pãseste-n joc si transformã orice oportunitate într-un avantaj durabil! Timpul de aplicare sã stii cã nu e lung. Pe 12 august înscrierile pentru aceastã etapã se vor încheia”. Cei interesati sã aplice pentru unul dintre roluri trebuie sã acceseze formularul disponibil pe pagina de Facebook – Vaslui Capitala Tineretului din România – oras finalist 2024″.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Nu găsiți voluntari, pardon!, fraieri? Lăsați cravatele de la gât și scoateți birocrații pe străzi! Tinerii au alte preocupări!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.