spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
25-mai-2024

Copiii de la Centrul de zi “Veronica”, din Vaslui, au primit cadouri de la Mos Nicolae (foto)

- Advertisement -

BUCURIE De Mos Nicolae, 34 de prescolari de la Centrul de zi “Veronica” din Vaslui au primit în dar dulciuri. Initiativã a organizatiei judetene PRM Vaslui, cadourile au fost împãrtite de elevi de la Scoala Generalã nr. 6, micutii fiind foarte emotionati când au primit vizita elevilor, vizitã întâmpinatã cu cântece si emotii.

“Aceastã actiune se înscrie în linia manifestãrilor organizate de PRM Vaslui în aceastã lunã, a sãrbãtorilor de iarnã. Aceste actiuni vor continua pe 13 decembrie, la Clubul Pensionarilor, din zona Donici, urmate de Caravana Mos Crãciun, manifestare la care tinerii prm-isti vor colinda cetãtenii orasului, în data de 16 decembrie. Vor mai fi si alte actiuni, la al cãror organizare se lucreazã, actiuni care se vor derula în preajma Crãciunului”, a declarat Eugenia Ignat, presedinta organizatiei judetene de femei PRM Vaslui. “Este luna cadourilor, iar astãzi suntem mandatati de Mos Nicolae pentru a oferi o sperantã de mai bine pentru acesti copii. Ne-am asumat acest rol pentru a aduce o bucurie copiilor necãjiti, proveniti din familii cu venituri modeste, care vin aici, la Centrul de Zi Veronica. Celor 34 de prescolari oferim un dar mic, în speranta cã darul cel mare le va fi oferit de cãtre cei responsabili si competenti, de la conducerea judetului”, declara si presedintele organizatiei judetene PRM, Florin Sârbu. Vizibil emotionati, copii au primit cu bucurie cadourile, care au constat în dulciuri, ba, mai mult, de bucurie, au îmbrãtisat pe toti cei prezenti.

« Spectacol caritabil »

Centrul de zi “Veronica” este sustinut prin eforturile unei fundatii neguvernamentale, la initiativa unor oameni de bine din Vaslui, care, de cinci ani, reusesc sã atragã sponsorizãri pentru ca nu mai putin de 80 de beneficiari, dintre care 34 prescolari, restul fiind elevi din ciclul primar, sã poatã avea un loc în care sã învete, sã mãnânce (asigurându-li-se 3 mese zilnice) sau sã se joace. Copiii provin din familii sãrace, fãrã posibilitãti materiale, iar voluntarii care se ocupã de ei meritã a fi mentionati: cunoscutul cântãret Ion Chiriac, directorul artistic si instructorul de muzicã al asezãmântului, Elena Tãranu, educatoare, si Mihaela Manu, initiatoarea si sufletul proiectului, dar si elevi de clasa a X-a de la Liceul “Emil Racovitã”, care fac lectii cu micutii. “Vineri, 9 decembrie, vom organiza un spectacol caritabil, prin care sperãm sã atragem noi fonduri pentru buna functionare a asezãmântului. Acest spectacol va marca si cinci ani de existentã a centrului de zi, si sperãm ca oamenii de bine din municipiul sau judetul Vaslui sã ne ajute si pe viitor pentru a oferi acestor copii o sansã la educatie”, a declarat Mihaela Manu, directoarea organizatiei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.