Copiii din Bârlad si Husi au fãcut cunostintã cu Deliciosul de Vaslui

În cadrul campaniei de responsabilitate socialã „Deliciosul te învatã”, initiatã de compania Safir, copiii din Grãdinita nr.5, Grãdinita nr.9 din Bârlad si din Grãdinita nr. 1, Husi au fãcut cunostintã cu Deliciosul de Vaslui. Acesta i-a vizitat pentru a-i învãta toate secretele alimentatiei sãnãtoase prin activitãti educative pe placul lor.

În cadrul lectiei pe care Deliciosul de Vaslui a sustinut-o împreunã cu asistentul sãu, micutii s-au împrietenit cu puiul pasionat de nutritie, dar si cu prietenii lui, fructele si legumele de sezon. Ei au fost încurajati sã le analizeze, sã le descrie si sã se distreze prin jocuri si cântece, asociind astfel alimentatia sãnãtoasã cu o experientã plãcutã. În cadrul acestor activitãti care îmbinã latura instructivã cu jocurile, copiii au învãtat cum sã recunoascã fructele si legumele, ce beneficii au si cum sã le pregãteascã pentru consum.

Mai mult, mascota Deliciosul de Vaslui le-a dãruit materiale educative adaptate vârstei lor, prin care sã înteleagã importanta alegerilor alimentare echilibrate. Printre altele, micutii au primit o carte cu activitãti si jocuri cu fructe si legume, care sã le dezvolte imaginatia si perspicacitatea, intitulatã „Cãrticica puisorului bucãtar”. De asemenea, Deliciosul a dãruit si o colectie de 23 de retete si povesti pe tema alimentatiei sãnãtoase, care cuprinde si curiozitãti despre fructe si legume, informatii despre condimente si câteva experimente de realizat în bucãtãrie împreunã cu cei mici. „Bucate ca-n povesti” se adreseazã atât copiilor, dar si celor mari si a fost realizatã cu ajutorul grãdinitelor partenere. Ea poate fi achizitionatã online de orice doritor.

Odatã cu vizitele din Bârlad si Husi, editia a doua a campaniei de responsabilitate socialã „Deliciosul te învatã” se încheie. Mai multe informatii despre rezultate, activitãti si materialele educative oferite puteti gãsi pe facebook/Deliciosul sau pe site-ul oficial al campaniei www.deliciosul.ro .

Despre grupul SAFIR

Grupul de firme SAFIR, producãtor de carne de pasãre cu sediul în judetul Vaslui, a început sã activeze pe piata din România încã din anul 1991. Pentru modernizarea sistemului propriu de productie, firma a investit continuu într-un modern abator de pãsãri, în prezent cu o capacitate de 4000 capete/h, ferme de crestere a pãsãrilor, o fabricã de fãinuri proteice, o fabricã de nutreturi combinate. Detine în portofoliu o gamã variatã de produse din carne de pasãre distribuite la nivel national si peste granite si comercializate în diverse forme: refrigerate sau congelate, ambalare în tãvitã, în atmosferã modificatã, în vid, în pungã sau bax si cu greutãti diferite sau greutate fixã (grader).
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ