3.9 C
Vaslui
05-dec.-2021

Copiii din Vaslui, cu vârste între 5 și 11 ani, se vor putea vaccina anti-Covid!

IMUNIZARE… Copiii peste 5 ani se vor putea imuniza împotriva COVID 19, începând cu luna decembrie, dar vaccinarea va rămâne opțională.

VACCIN… Copiii din județul Vaslui, cu vârste între 5 și 11 ani, vor putea fi imunizați împotriva Covid începând din decembrie. Potrivit coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, se așteaptă ca vaccinul să fie autorizat în Europa la finalul lunii octombrie, începutul lunii noiembrie. „În Europa, ne așteptăm ca această autorizare să vină la sfârșitul lunii octombrie – începutul lunii noiembrie, iar în decembrie în România ar trebui să vină primele tranșe de vaccinuri destinate pentru această grupă de vârstă”, a anunțat Valeriu Gheorghiță. Vaccinarea va rămâne opțională, părinții fiind cei care vor decide sau nu să își vaccineze copiii.

Pentru anul 2022, România a contractat 1,2 milioane de doze de vaccin pentru copii, acestea venind în alt tip de flacoane. Medicul Valeriu Gheorghiță a precizat că este un alt tip de dozaj, 10 microgame, care se administrează tot la trei săptămâni și sunt 10 doze de vaccin într-un flacon.

„Pentru 2022 avem contractate 1,2 milioane de doze”, a precizat Valeriu Gheorghiță. „Înseamnă un număr suficient pentru a avea cel puțin 50% din 1,2 milioane de copii vaccinați cu schemă completă”, a adăugat medicul.

Pfizer și BioNTech au anunțat că au solicitat autorității de reglementare din SUA (FDA) autorizarea în procedură de urgență pentru utilizarea vaccinului său anti-COVID pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 11 ani.

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

3 COMENTARII

 1. Covid nu exista , nu a fost izolat niciodata in vreun laborator.
  PCR este o reactie chimica , nu un test , insusi cel care a descoperit PCR , Kary Mullis laureat Nobel in chimie 1993 (mort suspect in aug 2019) a spus mereu ca PCR nu poate fi un test care sa iti spuna daca esti bolnav.
  Spitalele covid sunt fabrici de ucidere in masa prin protocoale de „tratament” facute special sa ucida cat mai multi , pt ca oamenii sa accepte dictatura absoluta si injectiile care ucid , sterilizeaza si afecteaza grav sanatatea…din nou , intentionat.
  Elita mondiala – masoneria satanista – vrea depopularea planetei si instaurarea noii ordini mondiale – stat totalitar mondial de religie satanista.
  https://healthimpactnews.com/2021/insider-exposes-freemasonry-as-the-worlds-oldest-secret-religion-and-the-luciferian-plans-for-the-new-world-order/

  Nu faceti teste (betigasele sunt sterilizate cu oxid de etilena ! ), nu va injectati cu seruri de modificare genetica mRNA si evitati persoanele injectate , corpul lor produce proteina spike care poate fi transmisa mai ales prin contact apropiat.
  Si mai ales sa nu calcati in spitale covid sa nu ajungeti ca Bogdan Andrei anul trecut cand a intrat cu o tuse si a iesit dupa 3 zile mort , batut crunt cu o ureche rupta… stia ca il omoara pt ca vroiau sa il bage la ventilator de unde nu iese nimeni viu.
  Satanistii din templele masonice ne vor pe toti morti , asta se intampla acum in toata lumea… nu este deloc exagerare , informati-va !

  Daca vedeti un satanist sau un templu masonic…stiti ce aveti de facut daca vreti sa traiti.
  Răspundeți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here