spot_imgspot_img
spot_img
8.8 C
Vaslui
03-dec.-2023

Copiii din Zona Industrială, în pericol! Părinții reclamă nepăsarea autorităților

- Advertisement -

INDOLENȚĂ… Mai mulți cetățeni care locuiesc la blocurile de pe strada Metalurgiei din municipiul Vaslui reclamă faptul că zilnic copiii lor sunt supuși pericolului să fie accidentați de mașini din cauză că trotuarele au fost transformate în șantier.

Bucată cu bucată, trotuarele de la blocuri și până la unitatea de învățământ au fost demontate, continuând un dezastru început deja de câteva luni. Zona a fost complet decopertată, făcând tranzitarea un adevărat chin pentru cei mici. Odată cu începerea anului școlar, zeci de copii sunt obligați să se deplaseze pe carosabil, punându-și viața în pericol, mai ales că zona respectivă este tranzitată zilnic de sute de autoturisme și TIR-uri. Șantierul a fost deschis pentru extinderea rețelei de troleibuze, însă în ultimele săptămâni s-a lucrat la relanti, spre disperarea părinților care nu mai știu ce să facă să-și protejeze copiii. Au fost trimise plângeri, s-au postat poze pe rețelele de socializare, în speranța că, într-un final, cineva din primărie va veni la fața locului să găsească soluții pentru cei mici. Deocamdată nu s-a luat nicio măsură, la fel ca și pe strada Castanilor, unde muncitorii au început să lucreze la montarea stâlpilor chiar la începutul anului școlar. Din acest motiv, și elevii Liceelor “Ștefan Procopiu” și “Ion Mincu” merg zilnic pe stradă și doar norocul a făcut ca până acum să nu se vorbească despre o tragedie.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. dupa motor grup spre ciusmeaua moldovencei e la fel de frumos….nu exista trotuar, praf cat cuprinde, casele tremura de la traficul greu, caini fara stapan….prosti sunt platitorii de impozite ca stau la cozi pentru a plati aceste impozite cat mai repede….primaria in fiecare an are excedent iar orasul este cum se vede….foarte tare

  2. Întrebați.l pe tovarășu inginer Pavel care întâmplător este și primarul orașului și a Zonei Industriale de când nu a mai fost sa stea de vorba cu oamenii din acest cartier sa le afle doleanțele. Când a fost ultima oara dl primar pe acest șantier sa vadă cum se lucrează? Daca au copiii pe unde sa meargă la școală.
    Îi este rușine d-lui primar Pavel Vasile să-l pună pe constructor sa respecte contractul cu primăria din cauza faptului ca a luat ȘPAGĂ 10% din valoarea contractului?
    Domnule primar, tot cu burta aia mare de boier și pălăria de comunist vă plimbati doar prin centru la spectacole? Mai dați jos din aroganță și mergeți printre oameni că nu vă mănâncă.
    Rușine tovarășe Primar Vasile Pavel.

    • Respectand legea prietene. In situatia in care se efectueaza lucrari la trotuar, constructorul este obligat sa creeze un coridor de siguranta pentru pietoni pe sosea. Asa au facut o perioada si pe strada Traian, pana gibonii posesori de cazane s-au gandit ca culoarul ala a fost creat pentru ei ca sa parcheze masinile. Avem lege. Nu avem autoritati. Asta e problema in Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.