spot_img
spot_imgspot_img
15.2 C
Vaslui
18-mai-2024

„Copiii în bucuria Bisericii”: patru zile de tabără gratuite la Mânăstirea Moreni (FOTO)

- Advertisement -
BUCURIE…. 25 de copii din parohiile Deleni, Zizinca și Puntișeni, Protopopiatul Vaslui, au beneficiat de tabăra „Copiii în bucuria Bisericii”

NOROCOȘI… Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, 25 de copii din parohiile Deleni, Zizinca și Puntișeni au mers pentru patru zile într-o tabără  cu scopul de a de bucura de Biserică. Au avut parte de activități sportive, de ateliere de confecționat metaniere și brățări, dansuri, discuții despre Dumnezeu și credință, toate având loc la Mânăstirea Moreni, una dintre cele mai plăcute și frumoase mânăstiri din județ.

În perioada 23 – 26 august,  25 de copii din parohiile Deleni, Zizinca și Puntișeni, Protopopiatul Vaslui, au mers pentru patru  zile în tabăra „Copiii în bucuria Bisericii”, organizată de Asociația Tinerilor Ortodocși  din Vaslui (ATOV),  în parteneriat cu Protoieria Vaslui și Mănăstirea „Adormirea Maicii Domnului” Moreni.

„Copiii, alături de voluntarii ATOV, au beneficiat de 4 zile de tabără gratuite, în care au desfășurat activități sportive, de grup, de tip team building, tir cu arcul, ateliere de metaniere și brățări, dansuri și sesiuni de discuție, în jurul complexului monahal. Implicarea personală a părintelui Meletie, duhovnicul Mănăstirii Moreni, și a maicilor din obște a avut un real succes în rândul copiilor și al voluntarilor, aceștia bucurându-se de bunătatea, dăruirea și dărnicia lor” a menționat doamna Elisabeta Irimiea, coordonatoarea  Asociației Tinerilor Ortodocși  din Vaslui (ATOV).

Este al treilea an consecutiv  de când  Asociația Tinerilor Ortodocși din Vaslui organizează tabere pentru copiii din parohiile urbane și rurale ale Protopopiatului Vaslui. În luna octombrie 2021, tinerii voluntari vor sărbători 6 ani de la înființarea Asociației, cunoscută și sub numele de ATOV.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.