Copil de zece ani din Bârlad strivit de două plăci de beton (VIDEO)

TRAGIC… Moarte cumplită pentru un băiețel de numai zece ani, satul Trestiana, comuna Grivița, care a sfârsit strivit de două placi de beton pe stadionul “Dunărea” din Galați. Copilul, David C., însoțit de tatăl său, se afla la o competiție de fotbal, Cupa ”Iepurașul”, împreună cu mai mulți elevi și antrenori. Competita a fost organizată de Clubul Sporting Galați.

Tragedia s-a petrecut în pauza dintre meciurile compeționale, sub privirile tatălui. David C., de 10 ani, a vrut să se strecoare prin gard, moment în care două plăci de beton au căzut peste el, strivindu-l. Tatăl său, care l-a însoțit la competiție, a suferit un șoc! A fost chemată ambulața la fața locului, iar copilul a primit primul ajutor dar, fiind în stare gravă, a fost transportat la Spitalul Județean din Galați. Din păcate, minorul a murit din cauza rănilor grave, în special la cap, incompatibile cu viața. Antrenorul echipei de juniori, Ovidiu Mangu, din Bârlad, a precizat exclusiv pentru ziarul Vremea Nouă, cum s-a întâmplat nenorocirea:

“Participam cu elevii mei la Cupa «Iepurașul» din Galați, iar într-o pauză, David și colegii săi au cerut să meargă la toaletă, au întrebat pe organizator unde să meargă și acesta le-a zis să se ducă după gard. S-au dus printr-o gaură, eu nici măcar n-am văzut gaura aia din gard unde era, până când s-a produs tragedia. El a vrut să iasă prin gaură și au căzut peste el două plăci, lovindu-l în zona capului. Noi am alergat imediat acolo, iar patru bărbați nu am putut să le ridicăm, a trebuit să mergem și pe partea cealaltă de gard. Am chemat ambulanța la 112, a fost dus la spital, suntem toți bulversați, iar la spital a murit. Acum sunt la poliție dau o declarație”, a spus marcat de cele întâmplate antrenorul Ovidiu Mangu.

IPJ Galați a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar organizatorii Cupei “Iepurașul” sunt acum la audieri.
4 COMENTARII

  1. Viata e nedreapta,Dumnezeu Sa-L Ierte si Sa Dea Putere Parintilor.
    Intr-o tara democratically nu trebuiau sa fie gardurile acolo,trebuiau sa fie toalete.

  2. Imi pare nespus de rau pentru ce s-a intamplat! Tatal sau era un om extraordinar. Juca fotbal de cand s-a mutat in Trestiana, mereu in zaream pe maidan. Imi pare rau! Intr-o tara democratica, acum cineva ar fi fost arestat si parintii ar fi primit consiliere si compensatii la greu. Nu ar fi schimbat cu nimic soarta, dar macar parte de dreptate si alt caz la indigo nu s-ar mai fi repetat. In Romania nimeni nu va pati nimic, ca cetatenii nu conteaza, mai bine scris numerele de pe hartie.

    • Asa e… mortu-i vinovat. Astea sunt rezultatele de cand a fost executat Ceausescu, toate se darama, nimic nu mai e intretinut, cand se strica e carpit si se incaseaza.

LĂSAȚI UN MESAJ