-4.4 C
Vaslui
09-feb.-2023

Copil de 13 ani, omorât cu lovituri de MMA. Criminalul va sta doi ani într-un centru de detenție

- Advertisement -

Andrei, un copil de 13 ani, a fost omorât în bătaie, în plină zi, pe o stradă din Mangalia, în februarie 2020. La finalul anului 2022, magistrații au dat sentința definitivă în cazul de omor.

Cel care l-a bătut pe Andrei este Marian, un tânăr care atunci avea 15 ani, practicant de arte marțiale. Între cei doi exista o stare de tensiune care pleca de la o fată. Pe 1 februarie 2022, la ora 13.30, stabiliseră să-și „regleze conturile”. Doar că atunci când Andrei a ajuns pe Bulevardul 1 Decembrie din Mangalia s-a trezit sub o ploaie de lovituri. A ajuns în stare gravă la spital, iar pe 12 martie 2020 a murit.

Criminalul a fost condamnat să stea cinci ani într-un centru de detenție pentru săvârșirea infracțiunilor de omor și tulburarea liniștii publice. Din pedeapsă se scad cei aproape trei ani petrecuți în arest la domiciliu, urmând ca Marian să mai stea închis doar doi ani. Ca daune morale, judecătorii au stabilit să plătească suma totală de 170.000 de euro la care au adăugat și daune materiale în valoare de 10.000 de euro.

Din mesajele transmise între cei doi tineri pe telefoanele mobile, înainte de momentul întâlnirii, s-a stabilit că starea conflictuală între cei doi a debutat de la o fată. Atât inculpatul, cât şi victima, s-au jignit reciproc şi s-au provocat la bătaie în mod constant, inclusiv în ziua incidentului care a condus la decesul victimei…https://adevarul.ro/stiri-locale/constanta/copil-de-13-ani-omorat-cu-lovituri-de-mma-2233252.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.