Copil de 2 ani și 7 luni, lovit violent de o mașină după ce a traversat în fugă

Un groaznic accident rutier s-a petrecut duminică seară la trecerea de pietoni de pe strada Grigore Alexandru Ghica din municipiul Suceava, la trecerea de pietoni din zona Celestin. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 20.10. Un copil în vârstă de 2 ani și 7 luni, care se afla alături de un grup mai numeros de adulți, s-a angajat brusc în traversare, pe culoarea roșie a semaforului. Copilul a ieșit în fața unei mașini care venea cu viteză dinspre Suceava.

Micuțul a fost proiectat la zeci de metri distanță, de unde a fost recuperat de părinți. Imaginile care surprind accidentul sunt groaznice.

Copilul a fost preluat de o ambulanță de la fața locului în stop cardio-respirator resuscitat, cu politraumatism cranian sever, șoc hemoragic, fractură de gambă și alte leziuni grave.Micuțul este în stare gravă, intubat și ventilat mecanic, prognosticul medicilor fiind rezervat…….

https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2020-02-08/Copil-de-2-ani-si-7-luni-lovit-violent-de-o-masina-dupa-ce-a-traversat-in-fuga#ixzz6DXbyLfIG
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ