-10.5 C
Vaslui
09-feb.-2023

Copil de 2 ani, blocat în apartament la Bârlad, salvat de pompieri (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -

GHINION… Un copil de aproape 2 ani a fost salvat de pompierii bârlădeni din apartamentul familiei, situat la etajul 2, într-un bloc din zona Crolux. Mama sa a coborât să ia un pachet și, având o yală autoblocantă, micuțul a împins ușa și mama sa a rămas pe dinafară! A chemat imediat pompierii prin 112, care au sosit și au salvat copilul, nu fără a avea dificultăți, din cauza vecinilor care și-au parcat mașinile la întâmplare!

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale și echipaje specializate pentru a pătrunde într-un apartament din municipiul Bârlad (strada General Naumescu, bloc Q 114) și a salvat un copil în vârstă de un an și 9 lni, rămas blocat în locuință.

„Echipajele de intervenție au ajuns la fața locului, dar nu au putut amplasa autoscara mecanică din cauza autoturismelor parcate la întâmplare. Pompierii au pătruns în locuință prin escaladare, cu ajutorul scării culisante. Copilul a rămas singur, deoarec e mama a coborât în fața blocului pentru a prelua un colet. Copilul, în vârstă de un an și nouă luni a împins ușa metalică (ușă prevăzută cu sistem de autoblocare), iar aceasta s-a blocat. Ușa nu putea fi deblocată decât pe interior, dar în final totul s-a rezolvat cu bine”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Cat de inconstienta a putut fi acea femeie sa lase un copil atat de mic singur in casa si cu usa deschisa? Daca iesea pe casa scarilor si cadea in gol ? Ar trebui ca pompierii sa o puna sa plateasca interventia !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.