spot_img
25.2 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

UPDATE: Copil de 3 ani sfâșiat cu furie de câinele familiei! (FOTO)

- Advertisement -

UPDATE: „În data de 29 august a.c., în jurul orei 13.00, se prezintă în Compartimentul de Primiri Urgențe un copil de 3 ani, cu o plagă mușcată de aproximativ 4 cm în zona feșei. După acordarea îngrijirilor de urgenșă, s-a luat decizia transferului la Spitalul «Sf Maria» din Iași pentru îngrijirea de specialitate”, a precizat Ciprian Cosmin Feraru, managerul spitalului bârlădean.

GRAV… Incident cumplit petrecut astăzi 29 august a.c., în satul Urdești, comuna Dodești. Un copil de trei ani, lăsat nesupravegheat, a vrut să se joace cu câinele familiei, dar acesta l-a atacat pe micuț, provocându-i leziuni faciale grave. Copilul a ajuns a CPU Bârlad din cadrul spitalului, unde i se fac investigații medicale, urmând a fi transferat la Spitalul Sf. Maria din Iași. Câinele este unul de rasă comună.

Ambulanța SMURD tip B2 (echipaj de prim ajutor) s-a deplasat astăzi, 29 august a.c., în localitatea Urdești, comuna Dodești, pentru a acorda primul ajutor medical unul copil în vârstă de trei ani mușcat de câinele familiei. „La sosirea echipajului de intervenție a fost găsit un băiețel care prezenta multiple leziuni în zona facială, rănile fiind produse după ce minorul a fost atacat de câinele familiei. După ce a primit primul ajutor, iar rănile i-au fost dezinfectate și bandajate, copilul a fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

În ambulanță, copilul s-a strâns în brațele unei tinere paramedic voluntar din Bârlad și nu i-a mai dat drumul până la spital. Cel mai probabil, copilul va fi transferat la o unitate medicală din municipiul Iași, după ce se vor finaliza investigațiile medicale. Vom reveni cu amănunte.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Ce imagine frumoasă! Cum ține copilul lângă ea, deși nu-i este mamă! Smurd-IGSU!
    Măcar tinerii aceștia, generația nouă să fie empatică cu suferința oamenilor!
    Felicitări!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.