Copil din Botoșani, înjunghiat în plină stradă. Autorul faptei, prins de Poliție. Update

Un copil de 16 ani a fost înjunghiat în spate, duminică seara, pe o stradă din Botoșani, de un individ a cărui identitate rămâne, momentan, învăluită în mister. Polițiștii scotocesc, însă, întreg orașul pentru a da de urma lui.

UPDATE, 9 noiembrie, ora 11:11 / La nicio zi distanță după ce un băiat de 16 ani a fost înjunghiat pe o stradă din Botoșani, polițiștii au reușit să-l identifice pe autorul faptei. Atacatorul este tot un minor, mai exact un adolescent de 14 ani.

“În urma verificărilor efectuate de poliţişti a fost identificat autorul faptei, in persoana unui minor de 14 ani, din municipiul Botoşani.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmand ca in funcţie de rezultatul acestora şi de concluziile medico-legale sa fie dispuse măsuri în consecinţă”, a transmis luni dimineaţă, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani, conform News.ro.


Știrea inițială: 8 noiembrie, ora 20:09 / În cauză a fost întocmit dosar penal în vederea săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și urmează să se stabilească împrejurările exacte în care s-a produs fapta.

Între timp, victima a fost transportată la spital pentru investigații amănunțite. Potrivit unui medic din cadrul UPU-SMURD, prezintă leziuni în partea dreaptă din spate, dar este în stare stabilă. … https://www.fanatik.ro/copil-din-botosani-injunghiat-in-plina-strada-imagini-cu-puternic-impact-emotional-video-19353355
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ