spot_imgspot_img
9.6 C
Vaslui
25-feb.-2024

Copil din Cluj filmat în timp ce se afla la volanul unei mașini. Reacția dezarmantă a Poliției

- Advertisement -

Un copil de doar câțiva ani a fost surprins la volanul unei mașini, în Florești (județul Cluj), iar imaginile au ajuns virale. Deși Poliția a fost sesizată, oamenii legii par depășiți de situație.

Un băiețel de doar câțiva ani din comuna Florești a fost filmat de vecini, într-o parcare, în timp ce se urca la volanului unei mașini singur, fără să fie niciun adult în apropiere. Puștiul a dat apoi cu spatele, apoi a readus mașina în poziția inițială, după care a șters-o de la locul faptei. Imaginile filmate de unul dintre vecini au ajuns însă virale pe internet, iar Poliția Florești a fost înștiințată.

Imaginile au circulat pe internet, preluate și distribuite masiv. „Acum câteva minute vecinul meu a surprins aceste imagini din fata blocului. Str. Gheorghe Doja Fn. Florești. A sunat la Poliția Florești și i s-a spus că trebuie făcută sesizare în scris și dacă nu sunt daune ei nu pot interveni. Judecați și voi și distribuiți sa vadă lumea cum Poliția Florești nu-și face treaba”, a scris cel care a postat imaginile pe Facebook…https://adevarul.ro/stiri-locale/cluj-napoca/copil-din-cluj-filmat-in-timp-ce-se-afla-la-2243685.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.