spot_imgspot_img
6.5 C
Vaslui
26-feb.-2024

Copil rănit de o statuie care a căzut peste el în Primăria Capitalei. Reacția instituției

- Advertisement -

O statuetă a căzut luni peste un copil de 6 ani la intrarea principală în Primăria Municipiului București, a transmis Poliția Capitalei. Reprezentanții primăriei spun că, de fapt, copilul ar fi căzut de pe una dintre coloanele decorative din holul instituţiei.

Update

Reprezentanţii Primăriei Capitalei au transmis că luni, în jurul orei 13:40, în holul de la intrarea principală în sediul PMB, a avut loc un accident în care a fost implicat un copil de 7 ani, însoţit de tatăl său, care venise la primărie pentru rezolvarea unei probleme.

„Conform informaţiilor furnizate de martori, copilul s-a urcat pe una dintre coloanele decorative din hol şi a căzut împreună cu coloana, suferind traumatisme. La intervenţia angajaţilor PMB, el a fost preluat în mai puţin de 5 minute de o ambulanţă, fiind dus imediat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii «Grigore Alexandrescu». La momentul urcării în ambulanţă, copilul era conştient”, arată precizarea de presă a instituţiei.

De asemenea, instituția precizează că în cadrul acesteia va avea loc o anchetă în paralel cu cea deja demarată de poliție…https://adevarul.ro/stiri-interne/evenimente/copil-ranit-de-o-statuie-care-a-cazut-peste-el-in-2199597.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.