Copilă de 13 ani, şantajată de un bărbat că dă în vileag discuţiile în care-i promitea poze indecente

Un vâlcean este cercetat în libertate pentru că a şantajat un copil ca să obţină fotografii intime cu acesta. Bunica adolescentei este cea care a interceptat ameninţările şi a mers direct la Poliţie.
Poliţiştii, din cadrul Postului de Poliţie Berislăveşti – Vâlcea, au fost sesizaţi de către bunica unei copile de 13 ani că, în perioada 15 – 19 octombrie 2020, nepoata sa a fost ameninţată de către un bărbat de 30 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Acesta a încercat să o convingă pe adolescentă că va da în vileag discuţiile compromiţătoare, pe care le-au purtat prin intermediul reţelelor de socializare, în care minora promitea că-i va trimite fotografii intime cu ea.

În urma reclamaţiei, a avut loc o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului, din Râmnicu Vâlcea, prilej cu care au fost confiscate „mai multe sisteme informatice şi medii de stocare externă”, potrivit informaţiilor furnizate miercuri, 18 noiembrie, de către reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea.   Aceeaşi sursă a mai precizat şi că persoana acuzată a fost dusă la Postul de Poliţie Berislăveşti pentru audiere, în baza unui mandat de aducere, dar şi că în prezent, aceasta este cercetată în libertate.   La percheziţia domiciliară au mai luat parte şi poliţişti din Călimăneşti şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.    În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru şantaj, cercetările continuând sub supravegherea unui procuror de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi.

Citeste mai mult: adev.ro/qjzj2o
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ