8.4 C
Vaslui
27-mart.-2023

UPDATE: Adolescenta de 15 ani din Crețești, dată dispărută, a fost găsită

- Advertisement -

UPDATE: Polițiștii vasluieni au reușit să dea de urma adolescentei Prepeliță Alexandra Măriuca, de 15 ani, dată dispărută de la domiciliu de către familie. Fata a fost găsită la București și polițiștii dau asigurări că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Copilã de 15 ani din Cretesti, datã dispãrutã de familie! Dupã ce a plecat de acasã, fata a luat legãtura cu o prietenã!

CÃUTÃRI… O adolescentã din comuna Cretesti, în vârstã de 15 ani, a fost datã dispãrutã de familie, copila plecând de acasã voluntar, în data de 10 iulie, moment din care copila nu a mai dat niciun semn pãrintilor. O prietenã a fetei însã spune cã a mai vorbit între timp cu Alexandra pe TikTok, iar aceasta i-ar fi spus cã este bine si se aflã la Bucuresti. Asearã, când i-a scris dacã stie cã pãrintii au dat-o dispãrutã la Politie, Alexandra nu i-a mai rãspuns la mesaj. De asemenea, tot prietenii fetei povestesc faptul cã sâmbãtã seara, înainte de disparitie, fata ar fi mers la discoteca de la Pãdureni. Pãrintii îi roagã pe toti cei care pot da detalii despre ea sã îi contacteze sau sã sune la 112.

„În data de 11 iulie 2022, ora 16.30, Politia Municipiului Husi a fost sesizatã de cãtre o femeie, în vârstã de 41 de ani, din comuna Cretesti, judetul Vaslui, cu privire la faptul cã, în data de 10 iulie a.c., fiica sa, Prepelitã Alexandra Mãriuca, în vârstã de 15 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu si nu a putut fi contactatã pânã în prezent de cãtre membrii familiei. Aceasta a fost vãzutã ultima datã, în municipiul Husi, judetul Vaslui, în data de 10 iulie 2022, la ora 17.00. Semnalmente: înãltime 1.70 metri, greutate 74 kg, ochi albastri, pãr lung, de culoare saten spre roscat, vopsit

minora purta un tricou alb cu dungi negre, larg, colanti negri si era încãltatã cu o pereche de slapi maro cu imprimeu leopard. În prezent, politistii desfãsoarã activitãti specifice, în vederea depistãrii persoanei dispãrute. Dacã ati vãzut aceastã persoanã sau aveti informatii despre ea, anuntati cea mai apropiatã unitate de politie sau apelati 112″, au transmis, ieri, reprezentantii IPJ Vaslui.

Prietenii au mai vorbit cu Alexandra dupã disparitie, iar ea le-a spus cã e la Bucuresti

Prietenii Alexandrei sustin cã, dupã o zi de la momentul în care aceasta a dispãrut de acasã, ei au vorbit cu ea, pe o retea de socializare. Acolo, Alexandra le-ar fi spus cã este bine si cã se aflã în Bucuresti. De asemenea, acestia povestesc faptul cã fata a fost sâmbãtã la discoteca din Pãdureni. „Alexandra e o fatã mai rebelã, un pic mai zãpãcitã, dar are un suflet bun, e foarte de treabã, o prietenã bunã. Stiu cã are niste pãrinti care o iubesc foarte mult, îi luam mereu tot ce avea nevoie. Ea avea cam tot ce îi trebuia, nu am vãzut sã îi lipseascã ceva. Nu stim de ce sã fi plecat de acasã. Sâmbãtã a fost la discotecã la Pãdureni. Unii spun cã ar fi plecat de acasã cu un bãiat, îl stim cine este, dar nu putem spune, cã poate sunt doar vorbe. Poate o gãsesc pãrintii, pentru cã ea e doar un copil si acum lumea e rea si nu se stie pe unde nimereste. E foarte important sã fie gãsitã cât mai repede”, spune una dintre prietenele fetei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.