Copilă de doi ani, adusă la Spitalul Huși cu un traumatism cranio-cerebral și o tăietură la frunte, ca urmare a unui scandal pornit de tatăl alcoolic!

GRAV… O fetiță cu vârsta de aproximativ 2 ani a fost transportat la Spitalul din Huși, cu o tăietură la nivelul capului! Micuța a fost rănită cu cioburile unui geam, făcut țăndări de tatăl ei, care, beat criță, a vrut, de fapt, să își lovească nevasta cu un scaun. Obiectul aruncat a nimerit fereastra, iar bucățile de sticlă au căzut peste copilă. “Ambulanța SMURD tip B2 încadrată cu un echipaj de prim ajutor din cadrul Secției de pompieri Huși a intervenit pentru acordare îngrijiri și transport la o unitate medicală, pentru un copil în vârstă de un an și 11 luni rănit în zona capului, din câte se pare, în urma unui conflict familial.

La sosirea echipajului de intervenție, a fost găsită o fetița care suferise o plagă tăiată de aproximativ cinci centimetri, afectată fiind zona frontală. De asemenea, în ambulanță a fost preluată și mama fetiței, care suferise multiple contuzii la nivelul feței, precum și ceilalți doi copii minori ai familie. Cercetările privind acest caz sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens”, au precizat reprezentații ISU Vaslui. Din relatările autorităților locale, individul în vârstă de 34 de ani este cunoscut ca fiind foarte recalcitrant de fiecare dată când consumă alcool. Managerul Spitalului Huși, dr. Bogdan Popa, susține că a luat legătura cu colegii de la unitatea medicală din Iași, unde fetița va ajunge în această seară, cu un echipaj de terapie intensivă mobilă. “Copilul are un traumatism cranio-cerebral și o plagă frontală cu o lungime de aproximativ 5 centimetri. Este nevoie de un examen CT, în urma căruia colegii de la Iași vor stabili conduita terapeutică”, a spus medicul Bogdan Popa, de la Spitalul Huși, unde fetița a fost evaluată și a primit primele îngrijiri, înaintea transferului la Iași.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ