spot_imgspot_img
11.9 C
Vaslui
13-apr.-2024

Copilãrie petrecutã prin spitale. Povestea unei tinere de 25 de ani care a învãtat sã suporte suferinta (FOTO)

- Advertisement -

APEL DISPERAT… Pe când avea numai 5 ani, o durere groaznicã de burtã însotitã de stãri de obosealã, greatã si vãrsãturi i-a fãcut pe pãrintii Anei-Maria sã o ducã de urgentã la spital. În urma unor analize amãnuntite, medicii au pus si diagnosticul. Fetita suferea de o infectie puternicã a trompelor uterine. O bacterie pe care mama sa ar fi luat-o în timpul sarcinii s-ar fi transmis fãtului. În timp, durerile s-au acutizat, în ciuda tratamentelor prescrise de medici! Acum este aproape de videcarea visatã, dar are nevoie de 9500 de euro!

„La 14 ani a fost internatã pe sectia de obstreticã-ginecologie a Spitalului Judetean din Ploiesti. I-au fost administrate calmante, durerile au încetat pentru o perioadã, apoi au reapãrut. Pânã la 24 de ani am mers cu ea din doctor în doctor. Toti ginecologii care au vãzut-o nu i-au dat nicio sansã de vindecare! Ba chiar ne-au spus cã riscã sã moarã pe masa de operatie dacã se intervine chirurgical! Anul trecut în august am apelat la serviciile unei clinici din Istanbul. A fost operatã! I-au fost extirpate trompele uterine. Am sperat cã dupã aceastã interventie durerile sã înceteze, dar nu a fost asa. Medicii turci trebuie sã intervinã acum pentru a doua oarã, însã nu mai avem posibilitatea financiarã pentru a mai suporta încã o operatie,” ne-a povestit Viorica Soare, sora Anei.

9500 de euro. De atât are nevoie Ana-Maria ca sã mai poatã spera la vindecare

„Nu dorm de luni bune, din cauza durerilor. Am ameteli puternice, stãri de greatã, vãrsãturi, din cauza oboselii cronice. Medicii spun cã trebuie sã intervinã urgent chirurgical, pentru cã durerile nu contenesc, iar de câteva zile am început sã am sângerãri tot mai dese,” ne-a mãrturisit Ana. Apropiatii Anei sunt tot mai îngrijorati de starea ei de sãnãtate. Este motivul pentru care sora sa a decis sã se ocupe personal de Ana. Viorica este cea care a apelat la Asociatia „Salveazã o inimã”, în speranta cã va reusi sã strângã banii necesari pentru operatie. „Sora mea mi-a fost întotdeauna alãturi. Mã supravegheazã non-stop, mã ajutã sã mã deplasez. E suportul meu fizic si moral, cu toate cã ea însãsi are probleme grave de sãnãtate – a fost diagnosticatã cu cancer mamar. Ca sã scutim banii de avion, a condus 12 ore fãrã oprire pânã la spitalul din Istanbul, unde aveam programare” povesteste Ana.

Orice donatie, oricât de micã, o poate ajuta pe Ana sã se vindece!

Cele douã surori provin dintr-o familie sãracã – mama este îngrijitor la o scoalã din Prahova si cîstigã putin peste 1.800 de lei lunar, iar tatãl a decedat în urmã cu cîtiva ani. „Orice donatie fãcutã în conturile Asociatiei <<Salveazã o inimã>> îi poate oferi Anei speranta unui viitor mai bun. Dacã toatã copilãria i-a fost marcatã de lacrimi, haideti sã-i dãm sansa unei tinereti lipsite de durere si chin! Doneazã si tu pentru Ana Maria!”, este îndemnul pe care îl face Vlad Plãcintã, presedintele Asociatiei „Salveazã o inimã”, cãtre toti oamenii de bine care aflã despre situatia Anei.  Pentru donatii: Denumire entitate: Asociatia „SALVEAZà O INIMÔ.

Cod de înregistrare fiscalã: 31015982;

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX;

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001;

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001; Cod SWIFT: BTRLRO22; Cod BIC: BTRL, Banca Transilvania Botosani

Vã rugãm sã specificati în transferul bancar, la detaliile plãtii, numele ANA Maria Batu! Multumim!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.