18.2 C
Vaslui
03-oct.-2022

COPILUL NIMÃNUI!

- Advertisement -

Rodul « iubirii » între o fatã de 13 ani si un bãrbat de 63 de ani !

SOARTÃ GREA Fata de 13 ani, din comuna Coroiesti, care a fost descoperitã la sfârsitul verii cã este însãrcinatã cu un bãrbat de 63 de ani, a nãscut ieri dupã-amiazã un bãietel sãnãtos, dupã ce a fost dusã cu elicopterul SMURD la Iasi, la maternitatea “Cuza Vodã”, unde i s-a fãcut cezarianã. Fata a fost diagnosticatã de medicii specialisti cu stenozã mitralã, având probleme mari de sãnãtate, nasterea normalã fiind un risc major pentru ea. Tânãra mãmicã, si ea un copil, va merge în curând înapoi în familia ei, iar nou-nãscutul va fi dat spre adoptie, el nefiind dorit de nimeni din familia mamei sale si nici chiar de mamã, pentru simplul motiv cã a fost conceput cu un vecin, Hristache Badiu, care are 63 de ani!

Fetita de 13 ani gravidã a fost internatã ieri la Iasi, la maternitatea “Cuza Vodã”, la solicitarea medicilor bârlãdeni, unde a nãscut un bãietel sãnãtos, de 3,2 kilograme, prin cezariană. Atât mama cât si copilul se simt foarte bine, nasterea decurgând fãrã probleme majore. Din august, de când Violeta A., a fost adusã la Complexul de Servicii sociale 2, pentru a fi pregãtitã sã nascã, ea a fost monitorizatã de medicii bârlãdeni si de cei din Iasi. A avut probleme mari de sãnãtate, ea fiind diagnosticatã cu stenozã mitralã, retard mintal, insuficientã pulmonarã de gradul II si o afectiune renalã. “Din motive medicale, a fost recomandatã nasterea prin cezarianã. Medicii cardiologi au recomandat asta si, fiind diagnosticatã cu mai multe afectiuni, a fost transferatã la Iasi. Fata avea dilatatie 4 si trebuia dusã urgent la Iasi, unde a fost asteptatã de o echipã de medici specialisti pregãtiti sã salveze atât bebelusul cât si pe fetita gravidã, având în vedere si vârsta ei fragedã”, ne-a declarat Gabriela Danis, directorul medical al spitalului bârlãdean. Din pãcate, copilasul abia nãscut va fi dat spre adoptie. Fata va trebui sã revinã în mediul familial, dar si mai rãu este cã cel mic nu este acceptat de nimeni în familia mamei sale. “Copilul urmeazã sã fie dat spre adoptie, iar mama lui va fi consiliatã si reintegratã în familia ei din satul Movileni, comuna Coroiesti. Nimeni dintre ei nu doreste copilul, asa cã cel mai bine pentru el este sã fie adoptat, iar noi am fãcut deja toate demersurile în acest sens”, a spus Ionel Brãtianu, seful CPRU-CANE Bârlad, cel care s-a ocupat de fetita – mamã, din luna august, de când a fost adusã în Centru.

Bãtrân amator de fetite!!

Pãrintii copilei au aflat despre “povestea de iubire” dintre fata lor si Hristache Badiu, consãteanul de 63 de ani, cu 50 de ani mai în vârstã decât fata lor, abia în luna august, când ea era însãrcinatã în cinci luni. Au depus plângere penalã imediat si l-au acuzat pe Badiu de viol. Anchetatorii nu au putut sã adune suficiente dovezi privind sãvârsirea acestei infractiuni si au întocmit dosar penal pentru infractiunea de sex cu o minorã, fiind de curând trimis în judecatã de procurori. Bãrbatul a sustinut însã cã fetita l-a corupt pe el. Mai mult, a declarat cã o iubeste sincer si cã o vede ca pe o femeie, nicidecum ca pe o nepoatã. El a arãtat anchetatorilor o serie de biletele amoroase care i-ar fi fost trimise de copilã. Violeta îl vizita pentru a-i da o mânã de ajutor în gospodãrie, în schimbul unor foloase materiale (bomboane, mâncare, câtiva bãnuti). De la mici recompense pânã la partide de sex nu a fost mult. De fiecare datã când o aducea în patul sãu, îi dãdea bãuturi alcoolice. “Idila” dintre ei s-ar fi înfiripat în primãvara acestui an si a fost datã în vileag abia la finele verii. Întreaga comunitate din satul Coroieşti, Vaslui, a fost socatã când s-a aflat cã Violeta, o fatã de numai 13 ani, e gravidã în cinci luni cu Hristache Badiu (foto mic), vecinul ei în vârstã de 63 de ani. Împotriva lui Hristache Badiu s-a început urmãrirea penalã de cãtre politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Vaslui, pentru sãvârsirea infractiunii de „act sexual cu un minor”, dosarul urmând a primi solutia legalã de la Parchetul de pe lângã Tribunalul Vaslui. Omul îsi recunoaste greseala, dar spune cã a fost provocat si cã, în schimbul partidelor de amor, îi dãdea fetei bani si mâncare. El a povestit si cum era provocat. „O gãseam dezbrãcatã, în hol, doar cu cearsaful pe ea si mã întreba dacã e frumoasã. Credeti-mã, sunt si eu om, nu sunt de piatrã, am gresit, stiu, îmi trag pedeapsa!”, ne-a declarat Hristache Badiu. Însã, reprezentantii Protectiei Copilului au aflat cã lucrurile nu stau chiar asa. „Copila a fost instigatã sã facã ce-a fãcut, i se dãdea sã consume alcool, astfel ea nu mai reactiona si nu mai putea sã aibã discernãmânt. Ca mecanism de apãrare, bãrbatul de 63 de ani îi dãdea întâi alcool si apoi o punea sã scrie acele biletele, ea nestiind de fapt ce face, dupã care întretineau relatii sexuale”, a mai spus Ionel Brãtianu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

448 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.