Corecție cum nu s-a mai pomenit vreodată la Iași! O puștoaică a fost legată de pat chiar de tatăl ei, ajuns la disperare! Ce a făcut adolescenta de s-a ajuns atât de departe!

Un individ a fost pedepsit de către judecătorii ieșeni, după ce a fost acuzat de comiterea unei fapte cumplite. Magistrații din cadrul Judecătoriei Răducăneni l-au condamnat pe Ioan Ladan la 2 ani și 4 luni de închisoare, cu suspendare, pentru lipsire de libertate în mod ilegal și violență în familie. Bărbatul din județul Iași a recunoscut că și-a lovit și și-a legat de pat propria fiică

Un caz șocant s-a petrecut recent în județul Iași! Un bărbat a fost acuzat că și-a lovit și și-a legat de pat propria fiică! În urma incidentului, individul s-a ales cu o pedeapsă din partea judecătorilor ieșeni.
Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Răducăneni au admis recent acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de anchetatori cu Ioan Ladan. Instanța a dispus condamnarea individului în vârstă de 40 de ani la pedeapsa rezultantă de 2 ani și 4 luni de închisoare, cu suspendare, pentru lipsire de libertate în mod ilegal și violență în familie.

„Instanța îl obligă pe inculpat să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 60 zile, la Consiliul Local al comunei Răducăneni sau la Liceul Teoretic «Lascăr Rosetti», din Răducăneni. Ia act că persoana vătămată nu s-a constituit parte civilă în cursul procesului penal. Dispune confiscarea specială a lanțului și a lacătului folosite de inculpat la săvârșirea faptei”, au precizat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Ieșeanul Ioan Ladan, acuzat că și-a legat de pat propria fiică

Procesul ieșeanului Ioan Ladan a început pe data de 27 ianuarie 2021. Atunci, procurorii au trimis la instanță acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat cu individul. Anchetatorii au menționat că bărbatul a intrat în vizorul lor în luna iulie 2019. …https://www.bzi.ro/corectie-cum-nu-s-a-mai-pomenit-vreodata-la-iasi-o-pustoaica-a-fost-legata-de-pat-chiar-de-tatal-ei-ajuns-la-disperare-ce-a-facut-adolescenta-de-s-a-ajuns-atat-de-departe-exclusiv-4157007?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ