-0.4 C
Vaslui
27-ian.-2023

Coreea de Nord ar putea testa luni o bombă atomică. Presa de la Phenian laudă „puterea invincibilă şi curajul lui Kim Jong Un”

- Advertisement -

Coreea de Nord ar putea aniversa Armata Revoluţionară Populară prin testarea unei bombe atomice, lucru care nu s-a mai întâmplat din 2017.

Coreea de Nord ar putea testa luni o bombă atomică, în ziua în care ţara sărbătoreşte cea de a 90-a aniversare a Armatei Revoluţionare Populare. Armata nord-coreeană a testat deja foarte mult armament de la începutul anului, printre testele din 2022 numărându-se şi prima rachetă balistică intercontinentală, din ultimii cinci ani.

„Forţele noastre armate revoluţionare au dobândit o putere invincibilă pe care lumea nu o poate ignora. Toţi locuitorii ţării contemplă profund istoria celor 100 de victorii ale forţelor noastre armate revoluţionare”, a transmis agenţia oficială KCNA, care a adus laude şi a vorbit despre „ideologia militară strălucită, excelenta conducere militară şi curajul fără precedent” al lui Kim Jong Un.

SUA şi Coreea de Sud au observat o creştere a activităţii în zona de testare nucleară şi nu exclud posibilitatea ca armata nord-coreeană să testeze în curând o bombă atomică. Acest lucru s-a întâmplat ultima dată în 2017.

Citeste mai mult: adev.ro/rau62x

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.