spot_imgspot_img
8.2 C
Vaslui
17-apr.-2024

CORESPONDENȚĂ SPECIALĂ DIN CARAIBE: La plajă cu Maradona! | PAMFLET

- Advertisement -
High angle view of funny overweight tourist resting on the beach

PE BAROSÃNEALÃ… Am primit de la corespondentul nostru din Caraibe, Juan Pedalã, informatii bombã si o fotografie cu o bombã amorsatã în slip. „A venit de câteva zile pe la noi, pe insulã, un turist foarte ciudat, care se plânge mereu cã nu-i plac fructele noastre de mare si vrea sarmale. Am întrebat vraciul tribului ce sunt sarmalele, dar spiritele încã nu i-au rãspuns. Dacã nu ne rãspunde niciun spirit, credem cã cel mai bine ar fi sã profitãm de el si, mai bine, îl gãtim la protap, cã aratã savuros. Trei sãptãmâni nu trebuie sã mai pescuiascã nimeni de pe insulã cã o sã avem ce sã mâncãm. Noi bãnuim cã s-a prins de intentiile noastre culinare, cã ne tot amãgeste cã are o multime de bani si asteaptã sã-i trimitã prietena lui, Naomi, din România. Mai asteptãm putin si, dacã nu-i trimite nimic Naomi, îl înfulecãm”, ne-a transmis corespondentul nostru special si pofticios.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Chiar nu vad nicio urma de umor in „pamfletul”, după cum ii place editorului cu nume potrivit, sa creadă.
    Poate doar o idioțenie, nicidecum pamflet. Care-i partea de umor atunci când iei în derâdere anumite probleme de metabolism, de sănătate?
    Pai atunci, tu editorule, de Timofticiuc al vostru ce ai putea spune?
    Cred ca vei răspunde ca Timo e … balerin.

    • Metabolismul e ăla de mănânci doua platouri de fripturi…și ai mai vrea unul!nu? 🤣🤣🤣 Oricum…fizicul că fizicul…de e mare intelectual de ne conduce judetul acesta somitate de la gura bustii 🤮🤮🤮

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.