spot_imgspot_img
9.3 C
Vaslui
22-apr.-2024

Corneliu Bichinet, din nou in carti la PRM

- Advertisement -

Tribunul C. V. Tudor a fost reales, sâmbãtã, în functia de presedinte al Partidului România Mare. În echipa de conducere a partidului a fost cooptat, dupã o lungã perioadã de incertitudini, si fostul lider al peremistilor vasluieni, Corneliu Bichinet, actualul vicepresedinte al Consiliului Judetean. Bichinet va avea un rol decisiv în PRM, ocupându-se de problemele organizatorice si de cadre ale partidului, alãturi de colegul Costel Avram, de la Hunedoara.

Corneliu Vadim Tudor a fost reales presedinte al PRM, sâmbãtã, la cel de-al cincilea Congres al formatiunii, cu 1050 de voturi “pentru” din cele 1180 valabil exprimate. Delegatii la congres, al cincilea din istoria partidului, au validat si echipa propusã de liderul partidului. Astfel, din echipa de conducere a PRM vor face parte 12 vicepresedinti, printre care si senatorul Marius Marinescu si Ioan Aurel Rus. Delegatii la Congres l-au votat pentru functia de secretar general pe Gheorghe Funar, fostul primar al Clujului, din lista de 13 secretari executivi fãcând parte si vicepresedintele CJ Vaslui, Corneliu Bichinet, cel care a condus destinele organizatiei judetene PRM timp de aproape zece ani de zile. Printre vicepresedinti am regãsit-o si pe Anca Petrescu, fostul candidat al PRM la Camera Deputatilor pe colegiul Murgeni, dar si un luptãtor pentru libertate, cum este moldoveanul Ilie Ilascu, fost senator. La începutul lunii martie a.c., conducerea PRM a decis sã îi excludã din partid pe doi dintre membrii de bazã ai formatiunii – Lucian Bolcas si Corneliu Bichinet. În timp ce Bolcas a fost exclus pentru “trãdarea intereselor PRM, prin pactizarea sa cu mafia lui Traian Bãsescu”, în cazul lui Bichinet, pe atunci presedintele Filialei Judetene Vaslui, s-a vorbit de “abateri repetate de la disciplina de partid”. Dupã câteva zile, Bichinet a fost reprimit în PRM, ca simplu membru.

Peremistii vasluieni vor colabora cu PSD

Presedintele Corneliu Vadim Tudor a afirmat, dupã ce le-a prezentat delegatilor echipa de conducere pe care o propune, cã partidul va colabora cu PSD pentru a împiedica o fraudã electoralã viitoare. Tribunul a mai spus cã la viitoarele alegeri PRM ar putea face o întelegere cu partidul lui Becali, PNG, pentru a cumula bazinele electorale ale celor douã formatiuni.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.